nlc.hu
Utazás

Visszaadják a pénzt, ha eltűnik a hajó a Bermuda-háromszögben

Különös akcióval toboroznak utasokat a Bermuda-háromszögbe tartó hajóra

Visszaadják a jegy árát az utasoknak, ha a hajó a rejtélyes Bermuda-háromszögben tűnne el.
Kilátás az óceánra egy óceánjáró hajó fedélzetéről

A Bermuda-háromszögben eltűnt hajók és repülők miatt a huszadik század egyik legnépszerűbb legendája alakult ki a térség kapcsán. Egyesek félnek odautazni, ezért rájuk gondolva érdekes ajánlatot tett egy hajózási társaság: akik a Bermuda-háromszögbe tartó hajóútra foglalnak jegyet, teljes visszatérítést kapnak, amennyiben a hajó eltűnik.

A Norwegian Prima nevű hajón akár 670 ezer forintnak megfelelő összeget is elkérhetnek egy kabinért a hétnapos úton. A hajó jövő márciusban indul New Yorkból a Bermudákra.

Ne aggódjon amiatt, hogy eltűnik a Bermuda-háromszögbe tartó hajóúton. A túra visszatérési aránya 100 százalékos, és a pénzét visszatérítjük abban az esetben, ha mégis eltűnne

– olvasható az ironikus szöveg a cég honlapján.

Az összeesküvés-elméletek hívei körében népszerű túra része lesz egy alkonyati Bermuda-háromszög körutazás egy üvegfenekű hajón, de lesznek előadások és beszélgetések is. Előadást tart például Nick Pope, aki az Egyesült Királyság védelmi minisztériumának 2a jelű részlegén dolgozott, amit 1991 és 1994 között ufó-hivatalnak neveztek el.

Pár éve Karl Kruszelnicki ausztrál újságíró azt írta, megfejtette a Bermuda-háromszög titkát, és a területen eltűnő repülők és hajók legendájára egészen kézenfekvőnek tűnő magyarázatot adott.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Danny See Chuan Seng)

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top