nlc.hu
Utazás

Törökországban nyaraltak Gönczi Gáborék

Gönczi Gábor a családi nyaralásáról: „Imádtam minden pillanatát, de most jó lenne egy hetet pihenni”

A szüleit is vitte Törökországba a Tények műsorvezetője.

Gönczi Gábor a párjával, két kisgyerekükkel és a nagyszülőkkel hagyták el az országot. Törökországban nyaraltak egy családbarát szállodában. A Mokkában minden részletet megosztott a vakációjukról a Tények műsorvezetője.

Gönczi Gábor

Gönczi Gáboréknak ez volt az első családi nyaralásuk – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A kislányunk, Gréti 11 hónapos, tehát vele az, hogy pihenés, az egy relatív fogalom. Neki teljesen mindegy, hogy otthon vagyunk, a repülőn vagyunk, a kocsiban vagyunk. Neki van egy menetrendje – etetés, fürdetés, délutáni alvás -, amit be kell tartani, bárhol is vagyunk. És ez nagyon felborult, így aztán össze-vissza aludtunk. Meg pont beférünk ilyenkor egy szobába. Ez volt az első ilyen nyarunk. A fiúnk, Áron már mindjárt 6 éves, mindent meg lehet vele beszélni, de azért azt rosszul viselte, hogy a Gréti felkel 6:30-kor vagy 5-kor, és elkezd sírni, mert akarja a figyelmet. Akkor befektetjük magunk közénk. Akkor az Áron azt mondja: ‘Én miért nem alszom közöttetek?’ És egyszer csak egy ágyon alszunk négyen. Imádtam a nyaralás minden pillanatát, de most jó lenne egy hetet pihenni” – árulta el.

Arra a kérdésre, hogy mi tetszett legjobban a családi nyaralásból, a következőket vallotta be: “A legfontosabb az volt, hogy mi négyen együtt voltunk. Kipróbáltuk egymást. És még egy érdekesség volt: elvittem a szüleimet, akik 70 évesek lesznek idén, és tavaly volt az 50. házassági évfordulójuk. Tehát itt ünnepeltük az 51.-t. (…) Nem nyaraltam velük olyan 10-15 éve, tehát sok szempontból mérföldkő volt ez a nyaralás“.

Elmondása szerint volt két estéjük, amikor a szülei vigyáztak a gyerekekre, és akkor a párjával le tudott menni a bárba. “Leültünk egy kényelmes valamire, és fél órán belül elaludtunk. Élveztük, hogy éppen teljes nyugi van” – vallotta be nevetve.

A nyár hátralévő részéről pedig a következőket osztotta meg “Túl vagyunk most a nyaraláson, úgyhogy ilyen nagy nyaralás már nem lesz. Otthon leszünk, de én imádok otthon is lenni.”

Még több nyaraló sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top