nlc.hu
Utazás

Kukacok költöztek a kávéfőzőbe

Kukacok lepték el a kávéfőzőt, mire hazajött a család az utazásból

Hiába sikerült szuperül a család mini-vakációja, mire hazaértek, rettenetes dolgot találtak a konyhában.
Kukacok a kávégépben

Bizonyára te is úgy vagy vele, hogy az utolsó, amit a konyhádban szeretnél látni, az pár fürgén tekergő kukac… Egy ausztrál anyuka is rosszul volt ennek még a gondolatától is, hát még a látványtól, ami az utazásból hazatérve fogadta!

Mint mondta, imádott kávéfőzőjében szépen elszaporodtak a kis lárvák, amik egy, a lakásban tartózkodó bogártól származhattak. A kávéfőzőben pangó víz tökéletes helynek bizonyult, így amíg a család kikapcsolódott, ő szépen lerakta a petéit.

A kávégépekben nagyon praktikus rész a csepegtetőtálca, ahova lecsepeghet a kávé, miután kivetted belőle a csészédet, ezt azonban érdemes nagyon sűrűn üríteni és szárazra törölni. 

Utazás előtt pedig már-már kötelező, ha nem akarsz úgy járni, mint ez az anyuka!

Ahogy a szakértők az esettel kapcsolatban elmondták, a rémes látvány mellett a kukacok elszaporodása komoly fertőzésveszélyt is hordoz magában: „Például szalmonellát, E. colit, myiasist, valamint bél- és szájproblémákat okozhat” – sorolták a hozzáértők, akik szerint az edényszárítók alatt összegyűlt víz is kritikus terület a konyhában.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top