nlc.hu
Utazás

Törökországban nyaralt Csocsesz

„Olyan ellátás van, hogy azt sem tudod mit csinálj jó dolgodban” – Törökországba vitte szerelmét Csocsesz

Az énekes meglepetésnek szánta az utat, melyről az indulásig kedvese nem is tudott.

Csocsesz, azaz Kiss Attila 2021 márciusában veszítette el a feleségét, az 58 éves Gyöngyit a koronavírus miatt. Egy évvel a veszteség után viszont újra rátalált a szerelem a zenészre, aki Angival nem vesztegette az időt, és hamar össze is költöztek

Csocsesz és Angi

Csocsesz és Angéla (Fotó: Instagram)

Most arról számolt be, hogy nem olyan régen egy nyaralással lepte meg szerelmét. 

Pénteken mondtam meg Anginak, amikor véglegesen lefoglaltam a szállást, hogy hétfőn utazunk. Mondanom sem kell, hogy madarat lehetett volna vele fogatni, annyira örült. Tudta, hogy hova megyünk, mert ez volt az első hely, ahova együtt elutaztunk. Voltam én már sok helyen, például Dubaiban is, de engem az sem fogott meg annyira, mint ez. A pompázatossága fogott meg igazán, olyan, mint egy török szultán palotája, emellett nagyon szeretik a magyarokat is – mesélte a Borsnak Csocsesz, aki korábban kijelentette, közös életmódváltásba kezdenek, de ezt egy időre feladták. – Olyan szintű ellátás van, hogy azt sem tudod mit csinálj jó dolgodban. Ott azért nehéz fogyókúrázni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top