nlc.hu
Utazás

Videón, ahogy az autós forgalommal szemben hajt az M5-ösön

Rémisztő videón, ahogy forgalommal szemben hajt egy autós az M5-ös autópályán

A megrázó felvétel a szerb határ közelében, a Csongrád-Csanád vármegyei Szatymaz község benzinkutas pihenőhelye és az M5-ös autópálya balástyai kijárata között készült.

Az M5-ös autópályán szerda este fél tizenkettő magasságában egy minivan hajtott fel forgalommal szemben a szerb határ közelében. Az esetről egy olvasó küldött el egy rémisztő videófelvételt az RTL szerkesztőségének.

Forgalommal szemben

A minivan forgalommal szemben haladt az M5-ösön (részlet az RTL videójából)

A videó készítője szerint az autós nagyjából 90 kilométer per órás sebességgel hajthatott – ezt onnan sejti, hogy a szemből jövő kamionsofőrrel hasonló sebességgel haladt –, és ugyan a videón több szemből jövő jármű mellett is elszáguld, látszólag meg sem próbál félreállni, és végig marad a belső sávban. A köz- és önveszélyes autóst végül rendőrök vették üldözőbe, de ennél többet egyelőre nem tudni az eset következményeiről, ahogy a sofőr kiléte sem ismert. Sajnos a jelenség gyakoribb, mint gondolnánk: még egy hete sincs, hogy Budapesten filmeztek le egy forgalommal szemben haladó autóst.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top