nlc.hu
Utazás

Túlsúlyos utas miatt kellett máshol ülnie, megszégyenítette

Testszégyenítéssel vádolják az apát, amiért nem örült, hogy a repülőn egy túlsúlyos utas elfoglalta a családja helyét

"Még csak nem is tudtam elolvasni az egészet, mert olyan rosszindulatú és gonosz volt. Ki beszél így valakiről?" - jegyezte meg valaki az apáról.

A háromgyermekes apuka, John James az Instagramon fejezte ki csalódottságát, miután egy repülőn elszakadt a családjától, mert egy túlsúlyos utastársa elfoglalt egy egész sor ülést előtte. A közösségi médiában most tücsköt-bogarat kiáltanak rá, amiért ezt szóvá tette, és testszégyenítéssel vádolják.

John James a Bahamákról tért haza feleségével és gyermekeivel, és arra számított, hogy pihentető repülésben lesz részük. Lefoglalta a teljes második sort az első osztályon, de el kellet válnia szeretteitől, mert egy túlsúlyos, legalább 220 kilós férfi foglalta el az első sorban a helyeket – ezért sem egészen világos, miért kellett a második sorból a családnak elköltöznie, de valószínűleg a székek alá behelyezendő táskák miatt.

Az Instagramon dühösen azt írta: „Összesen négy ülőhelyünk volt, két ülés a gyerekeknek. A második sort kaptuk meg, hogy a gyerekek az ülések alatt helyezhessék el a csomagjaikat, hogy gyorsan hozzáférhessünk a szükséges dolgokhoz. Fogjuk a jegyeinket, felsétálunk a gépre, erre teljesen szétosztanak minket az első és a harmadik sor között. Leülök az első sorba egy úriember mellé, aki aggódva hámozza le a dupla XL king-size csokiszelet csomagolópapírját. Miért költöztettek el minket, amikor stratégiai okokból megvettük az egész második sort? Miért? Mert az úriember, aki csokit majszolt, több mint 500 font volt. Konkrétan egy női fitnesz/kiegészítő cég tulajdonosa vagyok. Őszintén szeretném, ha mindannyian erősnek, szexinek és fittnek éreznétek magatokat. (…) Néha meg kell hallanod egy fájdalmas igazságot, hogy felnőj” – tette hozzá háborogva.

Annak ellenére, hogy azt írta, nem szándékozik megbántani senki érzéseit, megjegyzése nem esett jól a közösségi média felhasználóinak.

Egy felhasználó hozzátette: „Még csak nem is tudtam elolvasni az egészet, mert olyan rosszindulatú és gonosz volt. Ki beszél így valakiről?”

Mások azonban megpróbálták kitalálni, hogyan is keletkezett a probléma, mivel a család a második sort foglalta el, a férfi pedig az elsőbe került, és sokan azt feltételezték, hogy John hibásan magyarázta a helyzetet.

Az egyik felhasználó megkérdezte: „Lehet, hogy szövegértési nehézségeim vannak, de hogyan lehet ez a férfi hibája?”

Egy másik felhasználó hozzátette: „Azon töprengtem, hogy az első sorba ültetett férfi hogyan rontotta el a teljes második sor utazását.”

A választ valószínű nem tudjuk meg soha.

Utasok a repülőgépen

(Fotó: Unsplash)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top