nlc.hu
Utazás

Súlyos allergiás reakciója lett a repülőhöz való futástól

„Majdnem meghalt” – súlyos tünetei lettek egy fiatal nőnek, miután futnia kellett a repülőgéphez

Úgy tűnik, hogy Divz Mangat allergiás a futásra.

Egy testvérpár nemrég Kanadából a Dominikai Köztársaságba utazott, és rohanniuk kellett, hogy elérjék a repülőgépüket. nem sokon múlt, hogy az utazások így is meghiúsuljon, ugyanis egyiküknek olyan komoly allergiás reakciója lett a futás után, hogy szüksége volt egy adrenalinnjekcióra, miután az antihisztamin tabletták, amiket bevett, nem hatottak.

A 27 éves Divz Mangat már korábban is tapasztalta, hogy egy komolyabb fizikai aktivitás után csalánkiütések jelennek meg a testén és mintha nehezebben venne levegőt. 

@dee_m6 At least we figured out whats she’s allergic to finally! Know anyone else that has the same allergy? 🏃‍♂️ #dayinmylife #allergy #vlog #dee_m6 ♬ original sound - Dee | Real Estate and Life

„Az elmúlt hónapokban minden alkalommal, amikor futottam vagy stresszesebb voltam, kiütéseim lettek, de nem voltam biztos benne, hogy mi a kiváltó ok. Aznap kiderült, hogy a kettő együtt váltja ki ezt a reakciót” – nyilatkozta Mangat. 

Divz kórházban volt, és hivatalos diagnózisra vár, de úgy véli, hogy testmozgás okozta anafilaxia miatt lett rosszul.  „Nagyon óvatos vagyok, próbálom a szívverésem alacsonyan tartani, nyugodtnak maradni, mert nem szeretném, ha újra lenne ilyen rohamom” – tette hozzá.

Egy nő allergia elleni gyógyszert ad be magának

Fotó: Getty Images

(via Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top