nlc.hu
Utazás

Saját autóját lopta el egy részeg férfi

Ellopta a saját autóját egy részeg férfi, emlékek hiányában rendőrt hívott

Egy férfi annyit ivott a barátaival, hogy a saját autóját lopta el. Az esetre természetesen nem emlékezett, így rendőrt hívott, hogy találja meg az autóját, azonban ez nem egészen úgy sült el, ahogy elképzelte.

Balatonalmádiban egy férfi a saját autóját lopta el, erre azonban nem emlékezett és végül a rendőrségen kötött ki – írja a veol.hu

Őrtorony kilátó, Balaton

Fotó: Getty Images

A férfi, aki a történetben csak Zoliként fog majd szerepelni, egy vendéglőben ivott a két barátjával. A vendéglő tulajdonosa úgy fogalmazott, hogy úgy ittak, mintha nem lenne a holnap. Zoli egy közeli parkolóban tette le a márkás sportautóját, azonban hajnalban már nem találták és azt gyanították, hogy valaki ellopta, ezért kihívták a rendőröket. 

A rendőrség szintén hajnalban érkezett a helyszínre és a tulajnál érdeklődtek azzal kapcsolatban, hogy van-e esetleg olyan kamerafelvételük, ahol látszódik a parkoló, azonban ez nem egészen úgy sült el, ahogyan Zoli azt elsőre gondolta volna. 

A felvételen látható volt, ahogy a három férfi részegen dülöngél, majd beültek az autóba és elindultak. A rendőrök ekkor döbbentek rá, hogy tulajdonképpen a saját autóját lopta el.

Zoli úgy berúgott, hogy a történtekre egyáltalán nem emlékezett, ezért rendőrt hívott. Kiderült, hogy az autóval azért állt odébb, mert nem akarta, hogy látszódjon, ahogy részegen a volán mögé ül. Az eseten először nevettek, de miután Zolit a rendőrautóba ültették és még egy bilincset is kapott, már fagyos lett a hangulat. 

Tudom, lerágott csont, de tényleg ne vezessen senki részegen, illetve akkor, ha egy pohárral is ivott

– mondta a rendőr.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top