nlc.hu
Utazás

Horgászmellény az új poggyásztrükk - videó

Horgászmellény az új poggyásztrükk – videó

Úgy tűnik, az utasok kreativitása nem ismer határokat.
TikTok hack

Már többször írtunk olyan hackekről, amiket egyre több utas vet be azért, hogy ne kelljen plusz poggyászdíjat fizetni. Most a legújabb TikTok-dili, hogy úgy próbálják elkerülni a felárat, hogy horgászmellényt viselnek a repüléshez. Kütyüket és más alapvető dolgokat tömnek a zsebekbe, mielőtt felszállnak. 

Az egyik januárban közzétett videón például egy olyan tiktoker látható, aki egy hordozható hangszórót, dezodort, egy csomag kártyát, egy bikinit és egy tornaszettet sikerül elhelyeznie a kisebb zsebekbe, majd egy laptopot is elrejt a mellény hátsó, nagyobb zsebében.

@cheapholidayexpert Packing hack #3 - A FISHING VEST 🎣 After stuffing my pants in a neck pillow and using a duty free bag, it was only time before I reached the heady heights of leisurewear 🦺 Not only is it super stylish (😬) but it has about twelve million pockets for stuffing your bits in. Honestly - this one is daft but also… COMPLETELY LEGIT???!! It’s a winner for me 😂 WOULD YOU GIVE THIS A GO? And let me know if there’s any hacks you want me to test out for you - I AM WILLING TO GIVE ANYTHING A GO 💪 Just call it #inv#investigativejournalism‍♀️ 💾 Don’t forget to save this hack or tag someone you think will like this!! #t#travelhacktravelhacks #pac#packinghacke#cheaptraveld#budgettravels#easyjeta#ryanair ♬ original sound - Cheap Holiday Expert

 A horgászmellény hack olyan tippeket követ, mint például a plusz ruhák beletömése egy utazási nyakpárnába, vagy további ruhák rétegezése egy kabát alatt.

Szakértők korábban azt mondták az Insidernek, hogy valószínűleg nem minden, a TikTokon látott csomagolási hack fog működni, mivel sok közülük a beszállító személyzet belátására van bízva, akik ellenőrizhetik, hogy az utasok hogyan pakolták be a holmikat. A szakértők azt javasolták, hogy az utazók használjanak vákuumzáras zacskókat vagy csomagolókockákat, hogy maximalizálják a helyet a kézipoggyászukban, így elkerülhetik, hogy pénzt költsenek további poggyászokra.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top