nlc.hu
Utazás

Megrázó felvételekkel figyelmeztet a rendőrség

Sokkoló videóval figyelmeztet a rendőrség az Árpád hídi tragédia után

Az Árpád hídon történtek után a rendőrség most egy sokkoló videóval hívta fel az emberek figyelmét a biztonságos vezetés, illetve a szabályok betartásának fontosságára. A megrázó felvételek nem beállított filmjelenetek.
Árpád hídi baleset

Az utóbbi időszakban látványosan megszaporodott a közúti balesetek száma, az Árpád hídon történtek pedig az egész országot megrázták. Mint ahogy arról korábban is beszámoltunk, július 1-jén egy 150 km/h-val száguldozó autós halálra gázolt egy biciklist. A 26 éves Benjámin szabályosan közlekedett a bicikliseknek kialakított sávban, amikor a sofőr elvesztette az uralmát az autó fölött. A történtekkel kapcsolatban a fiú édesanyja is megszólalt

Az Árpád hídi tragédia után most sokkoló videóval figyelmeztette a rendőrség a lakosságot.

A videó leírásában hangsúlyozták, hogy a felvételek halálos közúti balesetek helyszínein készültek, azaz nem egy beállított filmjelenet. A megrázó felvételek sorát azért tárták a nyilvánosság elé, hogy tudatosítsák az emberekben, miszerint a tragédiák leggyakoribb oka a gyorshajtás, a sebességhatárok, és a közlekedési szabályok súlyos semmibevétele.

Ilyen egy baleset helyszíne, és ha úgy gondolod, hogy te majd megválasztod a saját szabályaid, akkor jó eséllyel ez veled is meg fog történni. Mert meg fog. Ma, vagy holnap, vagy öt év múlva. És nem csak veled. Mást is magaddal rántasz, akinek a te döntésed miatt esélye sincs cselekedni 

– írták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top