nlc.hu
Utazás

Gyerekek közé csapódott az elgázolt őz

Őz csapódott a hátsó ülésen alvó gyerekek közé Vas vármegyében

Az állatot egy másik kocsi gázolta el, utána csapódott a nyaralásból hazafelé tartó litván család autójába.
A litván család autója, amelybe belecsapódott egy másik autó által elgázolt őz

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 86-os főúton, a Vas vármegyei Kisunyom közelében pénteken, 23 óra körül. Egy autó elütött egy útra kirohanó őzet, majd az állat a levegőbe repült és belecsapódott egy másik autóba – írja a 112 Press.

Az elgázolt őz átszakította egy litván család BMW-jének szélvédőjét, majd a hátsó ülés támlájába vágódott egy 7 és 12 éves gyerek közé. A család a horvátországi nyaralásából tartott haza.

Az autót vezető férfi súlyos szemsérülést szenvedett, feleségét és gyerekeket a szilánkok sebesítették meg, sérüléseik nem súlyosak, de a lelki traumát nehéz lesz kiheverni, hiszen a sötétben egy ideig azt sem tudhatták, mi történt.

Az őzt elgázoló magyar rendszámú autó sofőrje az ütközés után megállt, megkereste a leesett rendszámát, majd elhajtott, miközben a helyszínen kellett volna maradnia. Azt nem tudni, hogy észlelte-e a súlyos balesetet.

Néhány éve történt egy hasonló baleset, amikor meghalt egy motoros, mert egy autó nekilökött egy elgázolt szarvast.

(Kiemelt kép: YouTube/112 Press)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top