Utazás

Itt hazai és világsztárok, exkluzív produkciók várnak 2024-ben is

A Margitszigeti Szabadtéri Színház meghirdette a 2024-es szezon kiemelt programjait. Ez alkalomból, adventre Ajándékkártyát bocsátott ki, mely értékes és különleges ajándék a fa alá.

Itt hazai és világsztárok, exkluzív produkciók várnak 2024-ben is

A Margitsziget Színházban különleges produkciók és rendkívül gazdag program- és élményválaszték várja a közönséget májustól egészen szeptemberig, egy közel négyhónapos szezonban. 2024-ben is exkluzív produkciókkal és világsztárokkal találkozhat, aki ellátogat a színházba. Aki pedig beszerzi az adventi kártyát, egész évre belelépést nyer a kedvezményezettek csoportjába.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNDÉKKÁRTYA VÁSÁRLÁS

https://margitszigetiszinhaz.hu/adventi-ajandekkartya/

A színház jövőre is elhozza a világ legjobbjait, a legnagyobb nemzetközi és hazai sztárokat. Új musical bemutatókkal, kihagyhatatlan koncertekkel és kizárólag a Margitszigeten látható produkciókkal készülnek a nyári szezonra. A fellépő művészek sora 2024-ben még különlegesebb, mint valaha.

Világsztárok

A nyári szezon egyik legnagyobb szenzációja lesz a világhírű hegedűvész Nemanja Radulović fellépése. A mind megjelenésében, mind életteli és különleges játékában is extravagáns és egyedi művész Double Sens nevű zenekarával érkezik majd hazánkba, hogy lenyűgözze közönségét. Koncertjei minden alkalommal mélyen megérintik a hallgatókat, zenéjében megjelennek az élet örömei és bánatai, gazdagon fejezi ki érzéseit.

A zöld-foki-szigeteki énekesnő, LURA koncertjével újabb zenei csemegét kínál a színház. A világszerte nagy sikerrel fellépő karizmatikus énekesnő dalai a hagyományos zöld-foki-szigeteki zenén alapulnak, az autentikus zenei stílust képviselik.

A világszerte ismert tenor, Jonathan Tetelman nagyszabású operagála keretében csillantja majd meg tudását a magyar közönség előtt. A chilei születésű művészt napjaink egyik legizgalmasabb feltörekvő sztárjának tartják, aki világhírű zenekarokkal lép fel neves házak színpadain a világ minden pontján.

Egy vadonatúj operabemutatóval is készülnek a műfaj rajongóinak. Rossini híresen humoros művét, A sevillai borbélyt a Magyar Állami Operaházzal közösen mutatják majd be neves énekesekkel a főszerepben.

A balett műfajában is minden évben meglepik közönségüket, egy különleges és egyedülálló produkciót, azaz A hattyúk tavát hozzák el 2024-ben Budapestre. A Ballet Preljocaj társulat előadását semmiképp sem szabad kihagyni. Kivételes mozgású táncosok, vizuális effektek, fények összjátéka nyújt és egy rendkívül élvezetes Hattyúk tava előadást a nézőknek.

A tavalyi év hatalmas sikere, a Jurassic Park film-zene-koncert után újabb világszerte sikeres és népszerű történet elevenedik majd meg a fák ölelésében a színpadon. Az Amerikából érkező, az Így neveld a sárkányodat! film-zene-koncert garantált szórakozást ígér az egész családnak.

Itt hazai és világsztárok, exkluzív produkciók várnak 2024-ben is

Hazai sztárok

A jövő nyári kínálat természetesen a hazai sztárokat sem nélkülözi, legendás fellépők sora fogja váltani egymást az ikonikus helyszín színpadán. Balázs János zongoraművésszel indul a sor, aki az ünnepélyes Nyitókoncert sztárvendége lesz majd a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral.

Ezt követően a hazai jazz legnagyobb alakjai veszik birtokba a Margitszigeti Színház területét egy egész hétvégét felölelő fesztivál erejéig. A Margitszigeti Jazz Napok egyedülálló́ élményt ígér a magyar jazz szerelmeseinek. A fesztivál két napja során több mint 50 kiváló magyar jazz zenész lép színpadra.

Az Anna and the Barbies jubileumi koncerttel készül Evolúció címmel. Továbbá Kökény Attila érkezik egy felemelő koncerttel Rakonczai Viktorral közösen. Őt követően bulizhatunk majd Caramel, Geszti Péter és a Budapest bár koncertjein is. A Cotton Club Singers és a 100 Tagú Cigányzenekar pedig teljes létszámban 2024-ben is csak a Margitszigeti Színházban lesz látható.

A limitált példányszámban kibocsátott Ajándékkártya jelentős kedvezménnyel kapható. Ára: 20.000 Ft, értéke: 30.000 Ft, mely összeg teljes egészében levásárolható a 2024. nyári évad végéig.

A kártyán szereplő összeg felhasználását követően az Ajándékkártya+ már kedvezménykártyaként működik, mely a további jegyvásárlások alkalmával 20%-os kedvezményre jogosít online jegyvásárlás esetén, illetve a Margitszigeti Színház jegyirodáiban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top