nlc.hu
Utazás

Filléres eszköz a nyaraláshoz

Ezzel a filléres holmival teszi stresszmentessé a nyaralást a családanya

Ha úgy gondolod, hogy egy nyűgös gyerek a repülőn frusztráló, akkor azt is feltételezheted, hogy a szüleit még jobban megterheli a helyzet. De van megoldás!

Gyerekkel repülni sosem könnyű, állandóan készenlétben kell lenni, a hiszti folyton ott lebeg a fejetek felett, hiszen a gyerekek figyelme rövidebb ideg köthető le, mint a felnőtteké, ami azt jelenti, hogy nehezebben tudnak nyugodtan ülni vagy csendben lenni, míg a kényelmetlen ülések és a mozgási lehetőségek hiánya megnehezíti a pihenést.

A legtöbb szülő harapnivalók és játékok arzenáljával utazik, hogy a kicsiket lefoglalja egy hosszú repülőút során, de nincs igazi hibabiztos az utazás zökkenőmentes lebonyolítására.

kisfiú felragasztva a falra

Jobb, ha a ragasztószalagot nem hagyod a gyerekeknél! (Fotó: Getty Images)

Bár a dührohamokat nem lehet megjósolni, ennek az anyukának van egy praktikus tippje, amellyel megmentheti utastársai józan eszét: ragasztószalag.

Nichola Knox fotós, alkotó és kétgyermekes anyuka szerint egy tekercs festőszalag minden családi nyaralás elengedhetetlen része – írja a Metro.

A kanadai szülő egy Instagram-videóban azt mondta, hogy a szalagot arra használja, hogy a kisgyermeke tálcáját zárva tartsa, így megakadályozza, hogy zavarják az előttük ülő utast, vagy hogy a kicsi ujjai beakadjanak a reteszbe.

Nichola azt is elmondta 1600 követőjének, hogy a szalag segítségével ragasztja le a zárakat és fiókokat a szállodában, felcímkézi a gyerekeknek szánt tárgyakat, hogy ne tévedjenek el utazásuk során vagy szalvétát ragaszt az ingükre, mint rögtönzött előke.

Praktikus darab, mindössze pár száz forintért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top