Valentin_2006

Nõk Lapja Cafe bögre Valentin-napra!

Mindig is a mi bögrénkre vágytál? Rózsaszín virágokkal megszórva, melyek vidámmá varázsolják a kávézás perceit? Ha szeretnéd, megvásárolhatod vágyaid tárgyát!

Hány éve is van annak, hogy létezik Nők Lapja Cafe? Bizony, lassan öt évesek leszünk. És ez idő alatt már magunk sem tudjuk, hány cafés bögrét sorsoltunk ki. Mi igazán mindent megtettünk, hogy mindenkinek jusson belőle. Ha viszont mégsem kedvezett neked Fortuna asszony, akiről már rég tudjuk, hogy csalfa egy nőszemély, most itt az alkalom, hogy minden izgalom nélkül hozzájuss a megújult, rózsaszín virágos készlethez. A régi teásbögre ugyanis, de ezt valószínűleg már mindenki tudja, bohókás formájú és mintájú, igazi cappuccinós csészévé nőtte ki magát. És hogy felnőttkorát hangsúlyozza, szert tett egy gyönyörű alátétre is, ami tányérnak is alkalmas. Ráadásul úgy kombináltuk össze a kettőt, hogy megfeleljen az ideális reggelinek, hiszen a tányéron remekül elfér a csésze mellett kedvenc túrós táskád.

És most jön a lényeg: hogy is lehet mindehhez hozzájutni? (Nos, a túrós táskához a pékségeket ajánljuk.) A bögrét továbbra is megnyerheted persze, de meg is vásárolhatod, akár a tányérral együtt. Így hát mindenkinek lehet ilyen közösségteremtő edénykészlete, de ajándéknak sem utolsó! Igazi, kézzel készült, exkluzív darabokról van itt szó!

A hasznos információk:

A vásárlás helyszíne: Sanoma Centrum 1037 Budapest Montevideo u. 9.
Az árak: ha csak bögrét veszel: 1790 Ft. Ha csak a tányért szeretnéd: 1190 Ft. De ha mindkettőt megvennéd, még kedvezményt is kapsz: 2980 Ft helyett már 2790 Ft-ért tiéd lehet a készlet.

Nagyon jó kávézást és sütizést kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top