Valentin_2006

Valentin-nap a Logitech ajándékával

A videokommunikáció új szintje - amit a Logitech nyújtani tud neked. Ismerkedj meg a technika legújabb vívmányaival, és szüntesd meg a távolságot, mely elválaszt szeretteidtõl!






Ő úton van, te itthon. De így is elmondhatja, hogy szeret, megmutathatja a virágcsokrot, amit neked szán, te pedig felveheted a gyönyörű új ruhádat, és élőben foroghatsz benne a kamera előtt, hogy ő is lássa, milyen jól áll.

Te Londonban tárgyalsz, ő itthon maradt a gyerekkel, és a nagyszülőkhöz utaztak vidékre. Mégis minden este olvashatsz a gyermekednek esti mesét, és küldhetsz nekik jóéjt puszit, amit ők azonnal viszonozni tudnak.


 





A Logitech QuickCam Communicate STX webkamera segítségével közel maradhatsz szeretteidhez, mert nincs többé távolság és „de rég láttalak”! Akár minden nap, minden órában láthatjátok egymást, amikor csak be van kapcsolva a számítógéped vagy laptopod. Valós időben küldheted kedves mosolyodat a világ vagy csak a város másik végébe, és írhatsz, beszélhetsz is ezzel egy időben, hogy a kommunikáció akkor se lassuljon le, ha nem tudtok találkozni.








 
Quick Cam Communicate STX
A videokommunikáció új szintje.
A kiváló teljesítményű, VGA felbontású optika az Internetes élő videohíváshoz szükséges éles képet és tiszta hangátvitelt biztosít. Az MSN Messenger alkalmazás használata esetén akár a teljes képernyős videoátvitelt is lehetővé teszi.


 








 


 


Valentin napra 4 pár megnyerheti a sorsolásra kerülő 8 darab Logitech webkamerát!


 


 



 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top