Valentin_2006

Valentin-napi álomutazás Görögországba

Emlékszel még a napfényre? A forró nyári délutánokra? Éld át újra a nyaralás pillanatát kedveseddel a kékvizû lagúnák partján, jeges Ouzot kortyolgatva a naplemente fényében!

 

Gyere velünk egy kis zenés-képes utazásra Görögországba!
Csak az indítógombra kell kattintanod!





 

Sétálj a forró homokban az olíva ültetvényen, fogyassz finom fetasajtot, olívabogyóval és finom görög borral.
Látogass el Sidariba kedveseddel, és keresd fel a szerelmesek barlangját, ahol örök esküt tehettek egymásnak.
Görögország a múltat és a jövőt jeleníti meg, egyben építészetét és legendáját tekintve, fedezd fel ezt a csodálatos országot!


 

 

Görögország méltán az egyik legkedveltebb utazási cél Európában. Közkedveltségét kedvező árainak, gyönyörű homokos tengerpartjainak, gazdag kultúrájának, konyhaművészetének és vendégszeretetének köszönheti.

 

Az országot meglátogatva könnyen megérthető, hogy vajon miért választotta otthonául pont ezt az országot az a nép, amelyik megalapozta az európai kultúrát. Területét már Athén alapítását megelőzően is lakták, de kultúrája csúcspontját az ókori Görögország idejében érte el.
Kiterjedt kereskedelmet folytatott a Földközi-tenger többi országával; gazdagsága fölülmúlhatatlan kultúrát és ma is csodált építészeti emlékeket hagyott hátra.


Görögország azonban nem csak a szinte elkerülhetetlen ókori emlékeket jelenti. Kristálytiszta vizű tengerpartjai Európa legjobb tengeri üdülőhelyei közé tartoznak, ezer szigettel teletűzdelt vizein hajózni feledhetetlen élmény. Kréta otthona a Knosszoszi palotának és a természeti szépségeken túl külön örömet jelent a görög emberekkel való találkozás. Túláradó jókedvüket, barátságosságukat, életvidámságukat megtapasztalni fénypontja az utazásnak, Zorba óta a görög zenét nem kell bemutatni senkinek. A görög konyha pedig annyira különbözik az itthon megszokottól, hogy tavernába járni és helyi ételeket (pl.: gyros, muszaka, souvlaki, tzatziki, halva vagy a különböző izesítésű piték) kóstolni szinte önálló program lehet, de mindenképpen megfűszerezi az utazást. Semmiképpen se hagyjuk ki a híres görög borokat, az ánizslikőrt – Ouzot vagy a Metaxát, mely a helyiek nemzeti itala.

 

Végezetül egy jó tanács: ne számíts Görögországban észak-európai pontosságra, mivel az idő fogalma itt mást jelent! A görögök általában este “ébrednek fel”, későn étkeznek és hajnalig mulatnak. Akkor fogod itt jól érezni magad, ha sikerül megérezned a görög életérzést!


A HurráNyaralunk és a Neckermann ajánlataiért kattints ide!

 
 
Üdülés Hurghadán 3* Hotel all inclusive ellátással,  8 nap / 7 éj 109.900 ft/Fő-től
Nyaralás Mykonos szigetén  3* Hotel reggelivel 8 nap /7 éj 53.900 Ft/Fő-től
Nyaralás Kos szigetén 3* Hotel Félpanzióval 8 nap /7 éj 74.500 Ft/Fő-től
Nyaralás Korfun 3* Hotel Félpanzióval 8 nap /7 éj 90.500 Ft/Fő-től
Üdülés Dominikán 9nap/7éj  Hotel 4* all inclusive ellátással 395.500 Ft/Fő-től
Nyaralás Mexicóban 4* Hotel all inclusive ellátással 409.900 Ft/Fő-től
Síelés Dachstein-Tauerni régióban Aparthotel 3*  félpanzióval 60.900 FT/Fő-től


Görögország és egyéb úttípusokról további információt olvashatsz a www.hurra-nyaralunk.hu oldalon.
Korfu szigetén az egyik nagy városban szállnak le a repülőgépek, további infórmációt olvashatsz a
A tenger ezerféle kékje és barátságos emberek várjnak Téged a szikrázó napsütés szigetein.
Görögország nagyszerű keveréke a jelennek és múltnak. Belépve Minosz király labirintusszerű palotájába, titokzatos legendák kelnek életre.
Kövessük Ariadne fonalát, és ismerkedjünk meg a bikatestű Minotaurusz történetével. Kirándulj el a Pillangók völgyébe,ahol lepkék ezrei lepik el a fákat nyáron. A Hippokratész platánjáról elnevezett téren állva felelevenednek előttünk a régi idők.
Tölts el egy felejthetetlen napot a Kék Barlang előtt elterülő csodálatos öbölben. Kövesd a naplementét egy titokzatos hajóroncs árnyékában. Santorini kék-fehér jellegzetes épületeit valószínűleg már senkinek nem kell bemutatni. Ez Görögország!
A görög városokra jellemző kis utcákon múzeumokkal, kolostorokkal és kis templomokkal, régi római, bizánci, velencei időkből származó ókori régészeti leletekkel és műemlékekkel találkozhatunk. Olajfaültetvények és a kikötőkben álló halászhajók veszik körbe a városokat, ameddig csak a szem ellát.
Gyógyító hatású levegő, igényes szállodák, csodálatos strandok, változatos vízi sportolási lehetőségek töltik fel energiával az ide látogatót.
Hangulatos tavernák, diszkók és táncos lokálok pezsdítik fel az éjszakai életet, így téve felejthetetlenné a nyaralást.
Ismerd meg a híres görög vendégszeretetet, a figyelmes kiszolgálást és a fantasztikus szigetek: Kréta, Rhodosz, Kos, Korfu, Zakynthos, Mykonos, Santorini egyikét, a magával ragadó természeti környezetet!

A Neckermann Utazás immár több, mint 10 éve jelent garanciát utasainak, hogy világszerte megbízható termékekkel és szolgáltatásokkal legyen biztosítva az utazás fő célja, az élményszerzés.
A Neckermann Utazás Európa második legnagyobb utazási konszernjének az egyik tagja. A Thomas Cook Ag a garancia arra, hogy utasaink világszerte megbízhatnak az általunk nyújtott szolgáltatások minőségében.
A Neckermann Magyarország idén nyáron is számos kedvelt úticélt ajánl utasainak. Spanyolországban Mallorca, Costa Del Sol, Teneriffa és Gran Canaria üdülőterületeire indulnak repülőgépeink. Görögországban Kréta, Rhodosz, Kos, Korfu, Zakynthos és két új desztináció: Mykonos és Santorini várja a látogatókat. További úticéljaink: Tunézia, Török Riviéra, és a fent említett Egyiptom.
Ajánlatainkat megtalálhatod a www.neckermann.hu , a www.lastminute.hu illetve a www.neckermannfirstminute.hu oldalakon.

Nyerj álomutat a HurráNyaralunk.hu és a Neckermann utazási iroda nyereményjátékában!

 

 

 

 

 

Neckermann Utazási Iroda                          HurráNyaralunk.hu Utazási Iroda
06-40-200-776                                           06-1-483-29-60
www.neckermann.hu                                   www.hurra-nyaralunk.hu

  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top