Valentin_2006

Hold a Mérlegben











Kossal:


Életre szóló kapcsolat lehet, amelyben egymást tökéletesen kiegészítitek. Te kedves, barátságos és szelíd vagy, míg Kosod vad, szenvedélyes, kissé nyers stílusú. Míg te imádod a művészeteket, addig kedvesedet ez nem annyira érdekli, és ez is ad neked egyfajta szabadságot, hiszen akár nélküle is űzheted a hobbid. Állandó konfliktusra adhat okot, hogy nem vagy képes igazán rendet tenni magad körül.








Bikával:


A szexben kevésbé illetek össze, és a hűtlenség megmérgezheti a kapcsolatot. Te könnyed vagy és bohém, a Bika ezt nem érti, és megbízhatatlannak fog tartani. Ráadásul idegesíti, hogy a munkahelyeden olyan barátaid is vannak, akikhez szoros szálak fűznek. Féltékeny rád, és ha anyagi függőségbe kerülsu, akkor a pénz megvonásával kíván téged „jobb”, illetve a saját útjára téríteni, ami persze nem fog neki menni.








Ikrekkel:


Hatalmi harc alakulhat ki köztetek, amelyet csak akkor nyerhetsz meg, ha olyan szövetségeseid is lesznek, akik az Ikrek táborához tartoznak. Például az ősei, vagy a kollégái, a barátai. Sok szóváltás, és vitatkozás alakulhat ki azért, mert kölcsönösen önzőnek tartjátok egymást. Ha nem veszed túl komolyan a kapcsolatot, akkor nyerő párost alkothattok, és egy harmadik személlyel szemben arathattok fölényes győzelmet.







Rákkal:


A különbözőség nem elválaszt bennetek egymástól, hanem még szorosabbá válik a viszonyotok. Nemcsak saját családot, otthont teremthettek, és egymás társai, hanem a legjobb barátai is lehettek. A küzdelmek hatására egyre többet és jobbat tudtok kihozni egymásból, és megteremthetik a harmóniát. Arra kell ügyelned, hogy a családod ne szóljon bele az életedbe, mert ez véget vethet a viszonynak, és lelki sérülést okozhat.







Oroszlánnal:

Ritkán alakul ki köztetek kapcsolat, ha mégis, akkor az idők folyamán minden esély megvan arra, hogy elhidegüljetek. Túl sokat követelsz az Oroszlántól, aki ezt egyáltalán nem tűri. Hajlamos leszel cirkuszokat, nagyjelenteket rendezni, amely miatt az Oroszlán a menekülési útvonalat keresi, és mivel ezek nagyfokú stresszt jelentenek neki, egyáltalán nem lesz rád kíváncsi. És még a szexben sem illetek össze.







Szűzzel:


Jó kapcsolat lehet belőle abban az esetben, ha nyitott vagy a Szűz panaszaira, sőt azt még képes vagy orvosolni is. Ha a kritikáját inkább építő jellegűnek találod, semmint rombolónak. Ha nem akarsz vele nyílt színen csókolódzni, és ha nem várod el, hogy a váratlan szexuális ajánlatodra igent mondjon. Ha szépen megtervezed a pásztorórát, kihúzod a telefont, bezárod a szoba ajtaját, akkor élvezhetsz vele minden pillanatot.







Mérleggel:


Az érzelmi állapot fontos szerepet játszik a döntéseidben, erőteljesen és gyorsan reagálsz a másik hangulatára. Ezt sokszor a másik Mérleg agresszivitásként éli meg, miközben csak fokozott érzékenységről van szó, hiszen te vagy az első, aki érzékeled, hogy a másik mit érez. Így aztán kevesebb az esélye annak, hogy békés, nyugodt, szeretettel teli kapcsolat alakuljon ki köztetek, vagy a viszony hosszú távra szóljon.







Skorpióval:


Pokolian erős a vonzás, ám te félsz, mert úgy érzed, hogy ismét át kell majd élned általa egy olyan helyzetet, amelyben korábban sokat szenvedtél. Ezért aztán ellenállsz a Skorpió csáberejének, és megpróbálsz távolságot tartani tőle. Ha ez nem sikerül, akkor rendszerint életre szóló a viszonyotok, amely ellen újra és újra lázadsz, a Skorpió pedig újra és újra meg fogja neked mutatni, hogy nincs kiszállás a kapcsolatból.








Nyilassal:


Inkább jó ismerős, mint fantasztikus szerető. Remekül megértitek egymást, talán még a világot is megválthatjátok, persze csak szóban. Ha mégis szerelmi viszony alakul ki közöttetek, akkor ennek soha nincs véglegesen vége, vagyis a pislákoló tüzet időnként felélesztitek. A szexnek nem tulajdonítotok nagy jelentőséget, inkább csak a változatosság kedvéért bújtok ágyba, fontosabb az egymás iránti barátság.







Bakkal:


A kapcsolatra a távolságtartás a jellemző, amelytől leginkább te szenvedsz. Érzed, hogy Bakod képtelen megnyílni előtted, nem tudja kimutatni a valódi érzéseit, vagy hiába szeret, ezt mégsem úgy teszi, hogy neked jó lenne. A szexben sem kielégítő a kapcsolat, mert Bakod annyira sótlan, és annyira ritkán kívánja az együttlétet, hogy te kénytelen leszel keresni egy harmadikat, és csak lélekben tudsz hű maradni hozzá.







Vízöntővel:


Jól érzitek magatok együtt, mert remekül el tudjátok szórakoztatni a másikat. A szexben elengedheted a fantáziád, biztos lehetsz abban, hogy kedvesednek nincsenek gátlásai, és hajlandó lesz veled felfedezni az eddig ismeretlen területeket. Így aztán bátran vállalhatsz kockázatot, és az izgatást egészen magas fokon űzheted. Ha titkos szeretők vagytok, a kapcsolat botrányba fulladhat.







Halakkal:


A Halak túlságosan egyszerű hozzád. Hiányzik belőle az a plusz, ami megmozgatja a fantáziádat, és aki mellett csilloghatsz. Neked olyan valakire van szüksége, aki fizikailag vonz, aki viharos erővel ragad meg téged, és erre egy Halak ritkán képes. Ha mégis, akkor később neked kell többet tenned a kapcsolatért, mert a lelkesedése hamar kialszik, és te ekkor úgy érezheted magad, mint a fuldokló a tengerben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top