Aktuális

Magasról tojik a koronavírusra a brit miniszterelnök apja, 79 évesen inkább kocsmába megy

Stanley Johnson szerint fia csak javasolta, hogy a 70 évnél idősebbek ne menjenek kocsmába.

Több mint 2600 koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván Nagy-Britanniában. Boris Johnson, brit miniszterelnök kormánya úgy döntött, hogy a 70 éven felüliek egészségvédelmi célú otthoni elkülönítésére dolgoz ki cselekvési tervet az új típusú koronavírus okozta járvány elleni fellépés jegyében, amit majd a megfelelő időpontban kíván életbe léptetni.

Stanley Johnson nem fél a koronavírustól, inkább kocsmába megy (Fotó: GettyImages)

Stanley Johnson nem fél a koronavírustól, inkább kocsmába megy (Fotó: Getty Images)

Mindez azonban nem hatja meg brit kormányfő apját, Stanley Johnsont, aki körülbelül egy nappal fiú bejelentése után azt mondta egy televíziós beszélgetésben, hogy intézkedések és távolságtartás ide vagy oda, ő továbbra is bemegy a kocsmába. Boris Johnson hiába kért mindenkit, hogy tartsa magát távol a kocsmáktól, éttermektől és bároktól, úgy tűnik, 79 éves apját nem sikerült meggyőznie.

„Természetesen el fogok menni a kocsmába, hogy ha mennem kell” – jelentette ki határozott Stanley Johnson egy reggeli műsorban. A stúdióban ülőket láthatóan megdöbbentette a politikus apjának válasza. Az idős férfi szerint a fia nem tiltotta meg a kocsmába járást, csak javasolta, hogy ne menjenek a 70 évnél idősebbek. Neki pedig mennie kell, mert a kocsmák fennmaradása is tét egy ilyen járvány idején.

via

További cikkek a koronavírus kapcsán az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top