nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hosszú hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. december 24–27. – Karácsonyi összebújás

Itt a várva várt hosszú hétvége. Mindketten békére, szeretetre és meghittségre vágytok. Persze ott a család és az ő elvárásaik. Kérdés, hogy kinek kell megfelelnetek. Illetve hogyan sikerül megvalósítani, hogy a káposzta is jól lakjon, és a kecske is megmaradjon?

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Karácsonyi szerelmi horoszkóp

Szerelem karácsonykor (fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hosszú hétvége mind a 4 napjára jut szuper fényszög. Vagyis a bolygók mindent megtesznek, hogy jól érezzétek magatokat. Az első 3 napon a föld dominancia miatt számodra túlságosan lassú lesz minden és mindenki. Az ünnepre való tekintettel ne sürgess senkit, a párodat sem!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Évek óta nem volt olyan békés a Karácsony, mint most. Bizonyára azért, mert az év során többször átértékeltétek a közös életeteket. Ha felerősítettétek a hálát a szívetekben, akkor a kapcsolatotok erősebb lett, és jobban összetartotok, mint valaha. A Bika Hold és a csodás fényszögek az ég ajándékai.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindennél jobban vágysz a pihenésre. Semmi kedved takarítani vagy a konyhában sürögni. Ezzel szemben a párod millió ötlettel nyaggat. Ha nem akarod vitával elrontani a hangulatot, kérd meg, hogy minimalizáljátok a teendők listáját, és egymáshoz bújva ünnepeljetek!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A legszebb ajándék, amit a szerelmednek adhatsz, az te magad vagy. Hatalmas masnival kösd át a derekadat, vagy írj egy lapot, amelyben felajánlod, hogy éjjel minden kívánságát teljesíted! A lényeg, hogy legyél kreatív és merész! Meglátod, hogy a szerelmed nagyon fogja értékelni…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szokatlan dologgal lep meg a kedvesed Karácsony alkalmából. Igyekezz örülni! Ha csalódottságot lát rajtad, akkor lelombozódik, és elillan az ünnep varázsa. Bárki tévedhet, és mellélőhet. Te is járhattál volna így. Öleld meg! Ráérsz a nemtetszésednek hangot adni később.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Végre kiélheted a gourmand ambícióidat. A párod szívesen játssza a próbanyuszi szerepét: kísérletezhetsz rajta. Mindent megkóstol, amit sütsz. Este, amikor kettesben maradtok, kipróbálhattok mást is. Ez a Karácsony az élvezetekről szól. A szó 18-as karikás értelmében is…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha nincs kedved ünnepelni, akkor maradj passzív, és ne rontsd el a kedvesed lelkesedését! Furcsa szomorúság vehet erőt rajtad. Akarva, akaratlanul visszanézel a mögötted álló évre, és gyászos hangulatba esel. Csak vasárnap tér vissza a derű és a mosoly az arcodra. A kedvesed örömére.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bátran bízz mindent a szerelmedre idén Karácsonykor! A bolygók szerint ő most a helyzet magaslatán van. Az ízlése, a megérzései és az érzékei kitűnően működnek. Természetesen minden létező módon mutasd ki, hogy milyen nagyra értékeled a buzgalmát! Bújj hozzá, masszírozd meg, stb.!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a Karácsony más lesz, mint a korábbiak voltak. Most a föld dominancia miatt elnehezülhetsz, lelassulhatsz, és a kedvesedre marad a kivitelezés. Ne engedd, hogy megszakadjon! Csináljatok mindent együtt, és gyorsan végeztek! Utána marad időtök édeskettesben lenni…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csütörtökre, péntekre és szombatra is jut szuper fényszög, ami békéssé teszi az ünnepet. De ne gondold, hogy ez a béke a tunyaságról fog szólni. A szerelmed nem hagyja, hogy semmittevésbe menekülj. Hosszú listát nyom az orrod alá. Kérd meg, hogy ne váljon hajcsárrá!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

„Otthon, édes otthon”. Ez a Karácsony mottója. Nem nagyon lehet utazni, vendégeskedni. De attól még jól érezhetitek magatokat. Vagy nálatok alszik a család, vagy ti alszotok náluk. Ettől lesz igazán meghitt az ünnep. A pároddal lehettek kettesben majd a két ünnep között.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A Karácsony a túlzások ünnepe: túl sok étel, túl sok ital, túl sok dísz, túl sok illat, stb. Egy évben csak egyszer van ilyen. Kibírod. De jobb, ha megpróbálod élvezni. Ha nem sikerül, akkor se vedd el a kedvesed kedvét! Keress olyan finomságot, ami feldob! Az sem baj, ha túlzásba esel. Ez most normális…

Ez is érdekelhet szerelem Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top