nlc.hu
Sztárok

Melania Trump videóbúcsúja

Melania Trump videóban búcsúzott, felejthetetlennek nevezte az elmúlt négy évet

Felejthetetlennek nevezte a first ladyként eltöltött négy évet Melania Trump a búcsúvideójában.
Donald és Melania Trump

Búcsúvideót tett közzé a távozó amerikai elnök, Donald Trump felesége. Melania Trump élete legnagyobb megtiszteltetésének érezte, hogy first ladyként szolgálhatta az Egyesült Államokat.

Melania Trump felejthetetlennek nevezte az elmúlt négy évet, és elmondta, hogy most, a búcsú során azokra az emberekre gondol, akiket a szívébe zárt ez idő alatt.

A távozó first lady köszönetet mondott a koronavírus-járványban dolgozó egészségügyi dolgozóknak, és mindazoknak, akik azért fáradoznak, hogy életeket mentsenek. Arra kérte az amerikaikat, hogy tartsák be a járványügyi óvintézkedéseket, amíg a vakcinák nem érnek el mindenkit.

Az elnöki házaspár szerdán távozik a Fehér Házból, és több régi hagyománnyal is szakítanak. Melania Trump nem hívta meg a leendő amerikai elnök feleségét, Jill Bident a Fehér Házba, ahogy az 1950 óta szokás. Donald Trump pedig nem vesz részt Joe Biden beiktatási ünnepségén, amire 150 éve nem volt példa.

(444)

(Kiemelt kép: Tasos Katopodis/Getty Images/AFP)

Melania Trump az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top