nlc.hu
TV-sztárok

Zsolt gazda kiesése a Survivorből

Survivor: Gáspár Evelinék ármánykodása miatt Zsolt esett ki

Összefogott három lány a Survivorben, így meglepetésre Zsolt lett az első celeb kieső a játékban.
Zsolt a Survivorben

A Survivor pénteki adásában kellett távoznia az első celeb játékosnak, aki a kiszavazás során a legtöbb voksot kapja a társaitól. Sokan Sabirát szerették volna kiejteni, ám úgy alakult, hogy a Házasodna a gazda című realityben Zsolt gazdaként megismert Brindzik Zsoltnak kellett távoznia.

A kiesés azonban nem volt ennyire sima ügy. Gáspár Evelin összefogott Sabirával és Zsófival, mert úgy gondolta, ha ennyivel több férfi marad a játékban, nőként semmi esélye nem lesz legyőzni őket. Ezért inkább Zsoltot ejtették ki.

Zsolt a Blikknek azt mondta, egyáltalán nem számított a kiesésre, de amikor először kimondták a nevét, már tudta, hogy baj lesz.

Mindenki szavazatát árulásként életem meg Zsófin kívül, akiben nem is bíztam. Sabirában csalódtam, mert számára a lelki békét adtam meg a szigeten és úgy tűnt, kedvel engem. Rózsa nem volt a szívem csücske, nem vártam tőle túl sokat, de nem tartottam tőle, mert úgy voltam vele, egyedül úgysem megy sokra. Evelinről úgy gondoltam, hogy nem árul el a törzsek Egyesítéséig, mert egy csapat voltunk, de tévedtem

– mondta Zsolt, aki szerint ő volt a legerősebb játékos, ezért meg akartak tőle szabadulni.

Survivor 2021 az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top