nlc.hu
Tuti Tippek
Ilyen lesz Esztergályos Cecília idei karácsonya

Elárulta karácsonyi menüjét Esztergályos Cecília, hosszú heteken át készül az ünnepekre a 78 éves színésznő

Kiderült, mi kerül az ünnepi asztalra Esztergályos Cecíliáéknál, sőt az is, hányan ülik majd körbe.

Borzalmasan nehéz volt Esztergályos Cecília elmúlt időszaka. Október közepén harmadszor is kórházba került a 78 éves színésznő, akinek kiment a csípője, ezért műteni kellett. Mint a Mokkának adott interjújából kiderül, azóta az otthonában, férje mellett lábadozik és már a közelgő karácsonyra készülnek.

Esztergályos Cecília

Világbékét és egészséget kér karácsonyra Esztergályos Cecília – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Nekem az volt a legszebb karácsonyi emlékem, amikor kicsi voltam, hogy a mamámnak és a papámnak el kellett mondani, hogy miket szeretnék a Jézuskától megkapni. Én még nem tudtam írni, de amikor már tudtam, akkor is a mama írta. (…) Felírtunk egy nagy listát, (…) és kitettük az erkélyablak és a belső ablak közé, és reggelre eltűnt a cédula. És én azt elhittem, hogy a Jézuska elvitte” – mesélte a Kossuth-díjas színművész, aki hosszú heteken keresztül szokott készülni a karácsonyi ünnepekre.

Nekem sajnos nincsen gyerekem, de az uramnak van gyereke, felnőtt unokák vannak és jönnek majd karácsonyozni velünk 25-én. (…) A családomban a két testvéremnek van 6 gyereke, a 6 gyereknek már vannak gyerekei, így a két testvéremnek összesen 5 unokája van. A legkisebb még csak 10 hónapos. A pandémia nem megyek hozzájuk, de ők sem jöhetnek ide” – mondta el Esztergályos Cecília, aki azt is elárulta, milyen karácsonyi menüvel készül.

Én főzök és sütök. Van borleves, 24-én rántott hal, majonézes burgonya és bejgli. Másnap van sült, harmadnap meg a töltött káposzta. Imádok főzni” – ecsetelte a színésznő, aki kérdésre válaszolva azt is bevallotta, mit kér karácsonyra: “Békét a világban és egészséget mindenkinek, aki megérdemli, aki élni akar“.

Sztárok karácsonyi előkészületei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top