nlc.hu
Család
A nagy korkülönbség miatt támadják a párt

Ezen a páron vitázik az internet népe: sokaknál a korkülönbség verte ki a biztosítékot

Az internetezőknek azzal van gondjuk, hogy a menyasszony idősebb a vőlegénynél.

Hatalmas vita megy a közösségi médiában, miután egy fiatal srác megosztotta a lánykérés hírét az interneten. A 19 éves Giuseppe D’Anna május 24-én, kedden a TikTok-ra töltötte fel az alábbi videót, amelyben megkéri a menyasszonya kezét.

A videót rengetegen látták, de nem mindenki gratulált a hamarosan házasodó párnak. A kéretlen tanácsadóknak az volt a legfőbb problémájuk, hogy a nő sokkal idősebb a srácnál. 

57 évvel idősebb nála, vagyis 76 éves.

Az egyikük azt írta: „A nagymamád?!?”. Míg egy másikuk így kommentálta a lánykérésről szóló videót: 

Na, elég volt mára az internetből.

Egy fiatal férfi, és idősebb menyasszonya áll egy vízesés előtt.

A párt sok támadás éri a korkülönbség miatt (Fotó: TikTok)

Legutóbb mi is írtunk egy párról, akiket szétszedtek az internetezők. A 25 éves Kelsey Kammeyer Allen először akkor találkozott a most 53 éves férjével, amikor még 19 éves tinédzser volt. Belezúgott a nála jóval idősebb férfiba, majd öt év után, tavaly összeházasodtak. A fiatal nőnek kapcsolatuk kezdete óta azt dörgölik az orra alá, hogy csak egy aranyásó, aki a pénze miatt van Paullal. De Kelsey nem foglalkozik a rosszakarókkal, független nő, önálló keresettel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top