nlc.hu
Trend

Kitiltották az OnlyFansest a koripályáról

Kiakadt az Onlyfans modell, mert kitiltották a korcsolyapályáról

A személyzet szerint nem volt megfelelő az öltözéke.
onlyfans

Egy OnlyFans modell, Lowri Rose azt mondja, hogy „megalázták” a cardiffi Winter Wonderlandben, amikor azt mondták neki, hogy hagyja el a jégpályát, miután egy másik ügyfél panaszkodott a ruhája miatt – írta meg a Mirror. A nő azt is hozzátette, hogy teljesen elrontotta a napját az incidens és kártérítést fog követelni.

Lowri a barátnőivel volt a korcsolyapályán, egy garbót és miniszoknyát viselt, ami alá egy sortot húzott, de ez nem volt elég konszolidált egy másik korcsolyázónak, aki panaszkodni kezdett a személyzetnek a nő miatt, ez vezetett a kitiltáshoz.

„Tele vagyok tetoválásokkal, így nem ritka, hogy Karen típusú nők zaklatnak. Amint le akartak húzni a jégről, azonnal tudtam, hogy a külsőm miatt történik” – nyilatkozta a modell a Daily Star folyóiratnak.

„A korcsolyázáshoz nincs kötelező öltözködési előírás, így nem látok problémát abban, hogy szoknyát viseltem. Csak az a szégyen, hogy a Winter Wonderland személyzete nem hajlandó beismerni, hogy hibáztak” – tette hozzá.

A nő a történetet megosztotta az 53 ezer közösségi média követőjével is, akik az egyetértésüket fejezték ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top