Kajári és Pácsonyi főz: így készül a sajttal töltött virsli
A Kajári és Pácsonyi duó most kicsit megfogyatkozva ugyan, de olyan receptet mutat, amit sokan a 80-as évekből ismernek, amikor nagyban dübörgött a Szomszédok és a virsliláz.
Kajári és Pácsonyi főz
- ●Így készül a csirkepaprikás
- ●Így készül a dobostortás kuglóf
- ●Így készül a rizottó
- ●Így készül az epres csokitorta
- ●Így készül a tojásos nokedli
- ●Így készül a mandulás-lekváros linzer
- ●Így készül a rozé kacsamell
- ●Így készül a házi vanília fagyi
- ●Így készül a gazpacho
- ●Így készül a nagyi pitéje
- ●Így készül a papírban sült pisztráng
- ●Így készül a kezdők pogácsája
- ●Így készül a boros csirke
- ●Így készül a kekszes süti
- ●Így készül a cigánypecsenye
- ●Így készül a zsírban sült máj
- ●Így készül a Sacher-torta
- ●Itt a tuti pizzatészta
- ●Így készül a lusta túrós
- ●Így készül a házi ravioli
- ●Így készül a házi burek
- ●Így készül az Eszterházy-torta
Tetszett a cikk?
Ajánlom
még több cikk
Kipróbáltuk az új farmerdivatot, és potyogtak a könnyeink
Ilyen lesz a májusod a Tarot kártyák szerint
Visszatért hazánkba a legendás üzletlánc, újra van boltjuk itthon
Kvíz! Felismered a retró magyar süteményeket?
Szenzációs örömhírt jelentett be Szinetár Dóra, csak úgy özönlenek rá a gratulációk
Biztató hírek érkeztek Hajdú B. István állapotáról
Index: többen felmondtak a Nemzeti Színházban
Élethosszig tartó munka vár Falusi Mariannra, olyan alacsony a nyugdíja
Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.