nlc.hu
Életmód
49 testmódosítással világrekorder lett

49 testmódosítással világrekorder lett, „Vámpírnőnek” is nevezik

Másoknak nem ajánlja, hogy kövessék.
Maria José Cristerna

Agyarszerűvé reszelt fogak, titán szarvak, kígyószerűvé vágott nyelv és tetkó szinte mindenhol  – Maria José Cristerna, mexikói tetoválóművész 49 testmódosítással világrekordernek számít. Annak ellenére, hogy a rajongói „csodaszép istennőként”, „művészeti alkotásként” vélekednek róla, arra figyelmeztet mindenkit, hogy alaposan gondolja át, mielőtt követni akarják őt, mivel mindez visszafordíthatatlan.

Maria amúgy egy nagyon vallásos családból származik, 14 éves korában készíttette az első tetkóját, most pedig már ott tart, hogy lassan a teste 100 százalékosan ki van varrva. 30 évesen végeztette el az első testmódosítást: a homlokába rakatott be akkor implantátumot.

A Guinness World Records-nak azt nyilatkozta, hogy a testmódosításai a bátorságot, az erőt és a szabadságot jelképezik, ugyanis túlélt egy családon belüli erőszakot. “Az egyetlen módja annak, hogy megússzuk az erőszakot és a bántalmazást, ha szereted magad. Azért jöttünk erre a világra, hogy boldogok legyünk” – jelentette ki.

„Vámpírnőnek” is nevezik az extrém külsejű nőt, aki imádja a kinézetét, ám az utcán nem mindenkinek nyeri el a tetszését Maria. Előfordul, hogy egyesek inkább átmennek az utca túloldalára, mert annyira tartanak tőle, vagy pedig keresztet vetnek – mintha ő lenne az ördög –, ha meglátják. Néhányan pedig még azzal is vádolták, hogy megszállta őt az ördög, vagy pedig egyből elkönyvelik drogosnak.

(via)

Kiemelt fotó forrása: Instagram / @marycristerna_la_mujer_vampiro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top