nlc.hu
Sztárok
Boráros Gábor visszatér a Nyerő Párosba

Boráros Gábor visszatér a Nyerő Párosba

A Nyerő Páros versenyzőit váratlanul érte, amikor Boráros Gábor megjelent a villában.

A Nyerő Páros versenyzőinek komótosan indult a reggele a Space Party után. Sok idejük nem maradt az ébredezésre, ugyanis Boráros Gábor hatalmas lendülettel kopogtatott a párosok ajtaján, reggeli edzésre invitálva őket. „Haló, jó reggelt, 10-15 percetek van, hogy összeszedjétek magatokat a reggeli edzésre” – mondta jókedvűen, nem kis hangerővel a sportoló, aki minden páros ajtaján hatalmasat dörömbölt. Ezzel pedig a frászt hozta nem egy párosra.

Úgy megijedtem hirtelen, hogy majdnem infarktust kaptam. Mondtam is Simonnak, hogy ne menj el, maradj itt mellettem. Aztán kiderült, hogy „csak” menni kell tornázni

 

– reagált Boráros Gábor érkezésére Balogh Edina, akinek versenytársaival együtt kőkemény edzésben volt része az MMA-harcosnak köszönhetően. „Egy kis komolyságot, egy kis akaratot szerettem volna látni rajtuk. Ezért megpörgettem a reggelük” – tette hozzá Boráros Gábor, aki a Nyerő Páros mai adásában tér vissza a villába.

Boráros Gábor visszatér a Nyerő Párosba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top