Horoszkóp

Melyik kártyát húzod? Fontos dolgot üzen az életedről

Válassz egyet a különlegesen szép kártyák közül. Vajon mit jósolnak, milyen üzenetet tartogatnak a számodra? Abban máris biztos lehetsz, az életed fontos szakaszához érkeztél. Bármi megtörténhet a közeli jövőben, ezért is érdemes felkészülnöd a lehetőségekre. Melyik lapot húztad képzeletben? És hogyan változik az életed?

Nézd meg ezeket a nagyon különleges és gyönyörű kártyákat, majd engedd meg a tudattalanodnak, hadd válassza ki a legmegfelelőbbet. Ne csak úgy kíváncsiságból, találomra húzz egyet a kártyák közül, hanem figyelj egy picit a belső hangra is. A választott kártylap üzenete ugyanis most különös fontos lehet a számodra, hiszen békét, harmóniát jelezhet, az életed változásáról informálhat.

Ahhoz, hogy megtudhasd, milyen izgalmas változás elé nézel a közeli jövőben, csak válassz egyet a kártyák közül. Picit lazulj el, és a megérzésedre hagyatkozva húzz képzeletben a lapokból. Ha felkészültél, kezdődhet a játék.

Az első kártya az Öröm és a Remény lapja

A kártya üzenete szerint fontos változás előtt állsz. Minden, ami eddig történt veled, érted történt. Tapasztalatokat gyűjtöttél, fejlődtél, tanultál, nagyon sokat erősödtél. Itt az idő, hogy rád süssön végre a nap. Hidd el és bízz benne, ez az idő már nagyon közeli. A reményt soha ne add fel, hamarosan valószínűtlennek gondolt dolgok is megtörténhetnek veled. Valójában bármit megvalósíthatsz, amit igazán szeretnél. Itt az idő, hogy a régóta dédelgetett álmaid is valóra váljanak. Légy bátor, élj a lehetőségekkel. Éld az életedet mostantól örömmel.

A második kártya a Csend és a Nyugalom lapja

Ha ezt a kártyát választottad, figyelj rá, talán nem mindenkor vállalod a felelősséget az életedben. Pedig, ha tudatosan tennéd, óriási változást tapasztalhatnál. A harag, a düh nem a legjobb tanácsadók. Igazán bölcs ember vagy, amiről sose feledkezz meg. Tartsd kézben az életedet, a döntéseidet, a reakcióidat. A haragot, a feszültséget alakítsd szeretetté, a makacsságoddal sem jutsz előrébb, ezért ezt az energiát együttműködésre használd. Amint változtatsz, az életed is gyökeresen alakul át, és egyre boldogabbnak, egyre nyugodtabbnak érzed magad.

A harmadik kártya az Őszinteség és a Felelősség lapja

A kártya azt kéri, tedd fel magadnak a következő kérdéseket. Vajon mindent megteszel azért ma, hogy holnap azon a helyen lehess, ahol igazán szeretnél lenni? Hogyan tudod önmagadból a legjobbat, a legtöbbet kihozni? Képes vagy rá, hogy fantasztikus dolgokat hozz létre. Éppen ezért a céljaidat is meg tudod határozni. Töltsd fel magad erővel, elszántsággal, szeretettel, és tégy mindennap legalább egy újabb lépést az álmaid megvalósítása felé. Amikor pontosan tudod, mit szeretnél megvalósítani, mert megérett benned az elhatározás, akkor vagy a legerősebb, akkor tudsz a leginkább teremteni.

A negyedik kártya az Új Lehetőségek lapja

A kártya üzenete szerint tekints más szemmel önmagadra, a világra. Tekints az életedre gyermeki kíváncsisággal, aki képes egy pillangóban is meglátni a csodát. Könnyen lehet, hogy mostanában túlzottan felpörgött az életed, és számtalan lehetőség, számtalan csoda mellett észrevétlenül haladtál el. Az univerzum folyamatosan küldi az apró jeleket, épp itt az ideje, hogy megpihenj, és lazíts egy kicsit. Így veheted észre ugyanis a különleges új lehetőségeket, amelyek mostanában villanhatnak fel előtted. Az élet a sorsod útjára irányítana téged, csak meg kell hallanod és követned az üzeneteket.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top