2014. Január 31.
Kajári és Pácsonyi főz: így készül a carbonara
A bolognai után a második legismertebb spagetti. Egyszerűnek tűnik, de épp emiatt igazi kihívás egyszerű helyett szuperfinomat gyártani belőle.
Kajári és Pácsonyi főz
- ●Így készül a csirkepaprikás
- ●Így készül a dobostortás kuglóf
- ●Így készül a rizottó
- ●Így készül az epres csokitorta
- ●Így készül a tojásos nokedli
- ●Így készül a mandulás-lekváros linzer
- ●Így készül a rozé kacsamell
- ●Így készül a házi vanília fagyi
- ●Így készül a gazpacho
- ●Így készül a nagyi pitéje
- ●Így készül a papírban sült pisztráng
- ●Így készül a kezdők pogácsája
- ●Így készül a boros csirke
- ●Így készül a kekszes süti
- ●Így készül a cigánypecsenye
- ●Így készül a zsírban sült máj
- ●Így készül a Sacher-torta
- ●Itt a tuti pizzatészta
- ●Így készül a lusta túrós
- ●Így készül a házi ravioli
- ●Így készül a házi burek
- ●Így készül az Eszterházy-torta
Tetszett a cikk?
Ajánlom
még több cikk
Kipróbáltuk az új farmerdivatot, és potyogtak a könnyeink
Ilyen lesz a májusod a Tarot kártyák szerint
Népharagot váltott ki Schobert Lara látványos átalakulása
Visszatért hazánkba a legendás üzletlánc, újra van boltjuk itthon
Szenzációs örömhírt jelentett be Szinetár Dóra, csak úgy özönlenek rá a gratulációk
Szellemtanya lett a meggyilkolt Szilágyi István otthona
Ritka pillanat: Kisfiáról és férjéről is mesélt Szabó Erika!
Élethosszig tartó munka vár Falusi Mariannra, olyan alacsony a nyugdíja
Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.