Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. augusztus 13-19. – Valami új kezdődik most

Valami egészen új kezdődik most a csillagjegyek életében. A különleges angyalhoroszkópból nemcsak azt tudhatod meg, hogy melyik angyal támogatását élvezed ezen a héten, hanem azt is, hogy milyen remek lehetőségek előtt állsz éppen...

Kos

Rafael arkangyal segít neked ezen a héten a lehető legjobb döntést hozni. Most mindenképpen érdemes figyelned a szíved hangjára is az észérvek mellett. Nem biztos, hogy a kristálytiszta logika hozza meg ugyanis a tökéletes eredményt. Rafael arkangyal támogat téged.

Bika

Mihály arkangyal támogat téged ezen a héten. Ha bizonytalan lennél a célodat illetően, kérd Mihály arkangyal segítségét. Nemcsak a lehetséges megoldást villantja fel most előtted, de segítségével elkerülheted a lehetséges buktatókat is. Az arkangyal szerint nagyon sokat fejlődtél eddig, csak így tovább az új célok felé.

Ikrek

Chamuel arkangyal segít neked felismerni, hogyan élhetnél még jobban a lehetőségeiddel. Nagyon fontos változások előtt állsz éppen, de ha nem teszel semmit, csak halogatsz, elszalaszthatod a remek alkalmat. Chamuel arkangyal segít elengedni mindazt, ami akadályoz a továbblépésben. Kérd a segítségét, most különösen érdemes.

Rák

Zadkiel arkangyal támogat téged ezen az augusztusi héten. Sikered kulcsa most mindenképpen a mértékletesség és a kompromisszum. Biztosan akad olyan helyzet, amelyben mértéket kell tartanod, és olyan is, amikor talán kedvezőtlen kompromisszumot kell kötnöd valakivel. Zadkiel arkangyal segítségével ugyanakkor könnyedén megteheted.

Oroszlán

Gábriel arkangyal támogat ezen a héten. Ez a mostani teljes mértékben a te időszakod, és pontosan arra való, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból. Most valóban bizonyíthatod, mi mindenre vagy igazán képes. Gábriel arkangyal segít neked, hogy a terveid kivirágozhassanak, hogy elindulhass a valódi siker felé. Jár neked, megérdemled.

Szűz

Raziel arkangyal segít, hogy olyan életet teremthess magadnak, amire igazán vágyakozol. Most valóban lehetőséget kapsz, hogy elindulj egy új úton, hogy valami merőben újat teremts magadnak. Raziel arkangyal támogat a hitedben, erősít téged a sikeres kezdetben. Mindenképpen érdemes élned a különleges alkalommal…

Valami új kezdődik a csillagjegyek életében (iStock)

Mérleg

Uriel arkangyal segít neked, hogy észrevehesd az élet szépségeit. Sokkal jobb helyzetben vagy, mint gondolod és érzed. A lehetőségeid most végtelenek, csak döntened kell, melyiket választod, merre haladsz tovább. A döntésben bátran kérheted Uriel arkangyal támogatását, és ő segít a lehető legjobban választani.

Skorpió

Jophiel arkangyal üzenete szerint végre megvalósul egy régóta dédelgetett álmod. Bármi is legyen az, higgy magadban továbbra is. Imáidat, kéréseidet Isten és az angyalok meghallgatták, és a válasz sem marad el. Most már véget értek a nehézségek, egyre jobban alakul az életed. Megérdemled a sikert, a legfényesebb csillagot.

Nyilas

Sandalfon arkangyal segít, hogy valóban megérthesd az élet valódi értelmét. Most mindenképpen érdemes olyan bölcs emberek társaságát keresned, akiknek szívesen elfogadod a javaslatait, a véleményét. Segítségükkel nagyot léphetsz előre a spirituális fejlődésben. Nálad pedig ez különösen fontos sorsfeladat. Sandalfon arkangyal támogat benne.

Bak

Jeremiel arkangyal támogat téged ezen a héten. Segítségével most nagyot fordulhat a szerencséd kereke. Új és valóban sikeres lehetőségek előtt állsz, most érdemes a kezedbe venni a sorsodat, hiszen a valódi boldogság esélye nyílik meg előtted. Jeremiel arkangyal örömmel segít most téged.

Vízöntő

Raquel arkangyal nagyon fontos igazságra hívja fel a figyelmedet ezen a héten. Érdemes a különleges megérzéseidre hagyatkoznod, hogy meg is hallgasd ezt az üzenetet. Most nagyon is érdemes kitartani a saját igazságod mellett, mert a te javadra születik fontos ítélet. Raquel arkangyal segít, hogy most semmiképp se add fel a céljaidat.

Halak

Metatron arkangyal nagyszerű hírrel örvendeztet meg téged ezen a héten. Úgy tűnik, egyre jobban halad minden az életedben, előreléphetsz a munkádban, a karrieredben. Végre beérnek a gyümölcsök, nem mellesleg a többiek is elismerik a sikereidet. Most végre valóban lehet ünnepelni. Megérdemled.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top