Szabadidő

Játssz velünk, és nyerj féléves Netflix-előfizetést!

Nem kell mást tenned, csupán olvasni az nlc. cikkeit, majd egy kérdésre válaszolni!

Péntektől magyarul is elérhető a népszerű streamingszolgáltatás, a Netflix, amelyen a magyar weboldal mellett egyre több filmet és sorozatot élvezhetnek a felhasználók magyar szinkronnal vagy felirattal. Ráadásul, a cég ígérete szerint már az idei év vége előtt 50 magyar film is bekerül a kínálatba, köztük például az Oscar-díjas Saul fia, illetve a külföldön is rendkívül népszerű animáció, a Ruben Brandt, a gyűjtő

A Netflix tartalmait világszerte több mint 450 millió ember nézi (Fotó: Getty Images)

Ennek örömére úgy döntöttünk, játékra hívjuk az nlc. olvasóit: az oldalon böngészve egyes cikkekben összesen öt tévét rejtettünk el. Nincs más dolgod, mint alaposan végignézni az oldalon megjelenő cikkeket, előbb-utóbb rá fogsz bukkanni a tévét ábrázoló kis képekre. Ha megtaláltál egyet, kattints rá, hogy a böngésződ meg tudja jegyezni, hányat találtál már meg. 

Ha sikerült mind az ötöt összegyűjteni, egy felugró ablak jelenik majd meg, amelyben egy kérdés szerepel (ha esetleg letiltottad, engedélyezd az www.nlc.hu számára a felugró ablakok megjelenítését!). Válaszolj a kérdésre, és küldd el nekünk a választ!

A helyesen válaszolók között két, féléves Netflix-előfizetést sorsolunk ki hétfőn. Fontos, hogy a válasz elküldésekor érvényes és működő e-mail-címet adj meg, ugyanis a nyerteseket e-mailben értesítjük majd a sorsolást követően. 

Játékra fel, mindenkinek sok szerencsét kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top