Advent
Szponzorált tartalom

Ajándékozz szívből: jolly joker ajándéktippek karácsonyra

Minden évben kisebb-nagyobb fejtörést okoz, hogy mit ajándékozz szeretteidnek, barátaidnak? Csak semmi aggodalom, szuper ötleteket hoztunk!

Ajándékozz izgalmat!

A szabadulószoba vidám logikai csapatjáték kezdőknek, haladóknak, a család minden tagjának! De nemcsak a családdal, hanem a barátokkal is kipróbálhatjátok ezt az izgalmas játékot. A jó hír, hogy az ország nagyobb városaiban már elérhető, a fővárosban például 186 szabadulószoba vár!

Lepd meg a főzés szerelmeseit!

Biztosak vagyunk benne, hogy a te baráti körödben is akad legalább egyvalaki, aki igazi gasztroőrült. Egy egyedi, mintás nyújtófával egészen biztosan nem nyúlhatsz mellé, főleg, ha még karácsonyi mintás is!

Segíts kikapcsolódni!

Lerágott csontnak érezheted, de egy wellnesshétvégéből sosem elég. Akár a szüleidnek vagy barátaidnak, egy páros belépő masszázzsal és szaunázással mindenki arcára garantáltan mosolyt csal. Itt a lehetőség, hogy picit kiszakítsd őket a szürke hétköznapokból!

Idén adj valami igazán különlegeset!

Rukkolj elő idén egy tökéletes ajándékkal: a Szegedi Szabadtéri Játékok ötféle karácsonyi bérletkonstrukciója már kapható, amihez most plusz meglepetés is jár. A Karácsonyi Premier bérlet például az összes jövő nyári, Dóm téri előadást, így a Jézus Krisztus Szupersztár, a Sok hűhó semmiért, az Apáca Show és a West Side Story első estéjét tartalmazza.

Fotó: Dusha Béla / Szegedi Szabadtéri Játékok

A nyáresti élmények sorozatát garantáló karácsonyi bérletekkel már 8200 forinttól szerezhettek meglepetést a családtagoknak, barátoknak. A változatos bérletkínálatról személyesen a Reök-ben található Fesztivál Jegyirodában tájékozódhattok, valamint online, erre a linkre kattintva. 

Légy kreatív!

Készíts saját kezűleg, DIY ajándékokat: egy általad tervezett lakásdekoráció, például párna, kispolc a falra, egy apró rendszerező a konyhába, vagy egy ünnepi dísz, koszorú egészen biztosan óriási sikert fog aratni.

Vérbeli csajos ajándék!

Ajándékozz házilag készített vagy kézműves kozmetikumokat barátnőidnek, anyukádnak, nagynéniknek. Jó minőségű, természetes anyagokból összeállított termékek, amik nem mellesleg jól is mutatnak.

(Nyitó kép: iStock)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top