nlc.hu
Életmód

Karácsonyi ajándékvásárlás gyorsan, mindenkinek.

Megtaláltuk a helyet, ahonnan egyszerre, mindenkinek megrendelhetjük az ajándékot. Díszcsomagolással!

Gyereknek, felnőttnek egyaránt találunk itt szuper ajándékokat.

Még épp időben vagyunk, ha gyorsan, online szeretnénk megrendelni a hiányzó ajándékokat karácsonyra. Az utolsó rohamot kikerülve, nem a maradékból válogatva dönthetünk róla, ki mit kapjon, és még biztosan megérkezik a rendelésünk. Kérdés persze, mit válasszunk annak, akinek még mindig semmi konkrét ötletünk nincs.

Ebben próbálunk most segíteni azzal, hogy átnéztük az answear.hu Karácsonyi Pop-up Store-t, és összegyűjtöttünk tíz-tíz kedvcsináló, gondolatindító opciót, melyekből első rangú ajándékok lehetnek akár nőknek, akár férfiaknak, akár gyerekeknek keresgélünk. Találtok köztük ruhákat, divatkiegészítőket, sőt, játékokat és kisebb lakberendezési tárgyakat is. Ami nekünk nagyon tetszett, hogy az ajándékokat díszcsomagolással is megrendelhetjük, annyi részre osztva, ahányra szeretnénk, árcetlik nélkül, sőt, akár a megajándékozott címére eljuttatva.

Karácsonyi ajándéktippek nőknek

Kezdjük a legkönnyebbel, bár talán a férfiak ezzel vitatkoznának, érthetetlen miért. Egy szép öv, egy még szebb táska vagy más kiegészítő akkor is csodálatos ajándék, ha van már belőle, hisz mindig van egy másik fazon és méret, ami tökéletes. Gáláns ajándék a karóra, az ékszer, praktikusan szuper a pulóver vagy papucs, de a lakberendezési tárgyak közt is érdemes szétnézni, nekünk most egy karácsonyi mintás tálaló tányéron akadt meg a szemünk, ami egész biztosan jól mutatna mindenki ünnepi asztalán.

 

ajándékok nőknek

1. Bőr öv – Pinko – answear.hu – 38 990 Ft / 2. Karóra – Swarovski – answear.hu – 126 990 Ft / 3. Pénztárca – Tous – answear.hu – 58 990 Ft / 4. Tálaló tányér – Villeroy & Boch – answear.hu – 56 990 Ft / 5. Fülbevaló – Fossil – answear.hu – 21 990 Ft / 6. Papucs – Birkenstock – answear.hu – 61 990 Ft / 7. Kardigán – Silvian Heach – answear.hu – 31 990 Ft / 8. Bőr kesztyű – Medicine – answear.hu – 13 990 Ft / 9. Aroma diffúzor – Cocodor – answear.hu – 10 990 Ft / 10. Bőr kézitáska – AnswearLab – answear.hu – 40 990 Ft 

Karácsonyi ajándéktippek férfiaknak

Tipikus ajándék az öv vagy a sál? Lehet, ám az pedig biztos, hogy egy jó minőségűnek helye van a hétköznapok kiegészítői közt. Rengeteget hozzáadnak az elegáns megjelenéshez, miként egy szép karóra vagy ékszer is öltöztet. Egy vagány papucs otthonra szintén jól jöhet, az pedig igazi figyelmesség, ha például kedvenc italához választunk kiegészítőt, vagy egy menő otthoni használati tárgyat kap, mondjuk egy grill képében.

 

ajándékok férfiaknak

1. Öv és kártyatartó szett – Polo Ralph Lauren – answear.hu – 61 990 Ft / 2. Karóra – Emporio Armani – answear.hu – 121 990 Ft / 3. Crossbody táska – Guess – answear.hu – 37 990 Ft / 4. Alkohol ízesítésére alkalmas készlet – Snippers – answear.hu – 6 450 Ft / 5. Sál – Tommy Hilfiger – answear.hu – 52 990 Ft / 6. Gyapjúpulóver – Samsoe Samsoe – answear.hu – 50 990 Ft / 7. Karkötő – Fossil – answear.hu – 26 990 Ft / 8. Papucs – Gant – answear.hu – 19 990 Ft / Hordozható grill – Gentelmen’s Hardware  – answear.hu – 28 990 Ft

Gyerekeknek

Játékokkal Dunát lehet rekeszteni, ezért csak egy példát mutatunk rá, az is okos. Van más, amit a gyerekeknek ajándékozhatunk: egy függőágyat felszerelni a szobájába menőség, és a mobilhoz való projektor is csúcs egy kamasznak. De válaszhatunk egy cuki bögrét, mókás díszpárnát vagy plédet a kisebbeknek, és persze a megunhatatlan téli mamusz és vicces zokni is csúcs, még akkor is, ha a 18. életéve felé kanyarodik már a gyermek. 

ajándékok gyerekeknek

1. Függőágy – Bizzotto – answear.hu – 18 990 Ft / 2. Zokniszett – Happy Socks – answear.hu – 9 990 Ft / 3. Bögrekészlet – Price & Kensington – answear.hu – 10 080 Ft / 4. Pléd – United Colors of Benetton – answear.hu – 16 990 Ft / 5. Vödörkalap – The North Face – answear.hu – 13 990 Ft / 6. Filmvetítő okostelefonhoz – Luckies of London – answear.hu – 13 990 Ft / 7. Logikai játékszett – Medicine – answear.hu – 6 440 Ft / 8. Papucs – Medicine – answear.hu – 6 440 Ft / 9. Bélelt kesztyű – UGG – answear.hu – 24 990 Ft / 10. Díszpárna – Bloomingville – answear.hu – 23 990 Ft

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top