Dekor

Díszítsük muffinokkal a karácsonyfát

Nagyon egyszerű és mégis hatalmas ötlet annak az amerikai cégnek az ötlete, amelyik fantáziát lát a karácsonyfára aggatott sütikben is. Termékük egy szalagos akasztóval ellátott kis műanyag muffintartó, amit ehető díszekkel tölthetünk meg.

Díszítsük muffinokkal a karácsonyfátA csináld magad mozgalomnak az Egyesült Államokban is óriási a követőtábora, karácsonykor pedig különös fontos szerepe van. Egyrészt mert sokszor igen sokat spórolhatunk a saját készítésű dolgokkal, másrészt a munka ugyanúgy kikapcsolhat bennünket, ahogyan még jobban össze is hozhat bennünket – legalábbis, ha együtt végezzük szeretteinkkel.
 
Egy amerikai cég könnyű, műanyag muffinosdobozokat kínál azoknak, akik egy kis sütéssel ehető, saját készítésű díszeket látnának viszont a családi karácsonyfán.
 
Nem kell mást tenni hozzá, mint lehetőleg színes és finom sütikkel megtölteni őket, majd a tetejükön lévő szalag segítségével a fára aggatni. Persze, érdemes desszerttel külön is készülni a karácsonyi vacsorára, hacsak nem szeretnénk a díszeitől megfosztott fa alatt álldogálni a szenteste vége felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top