Dekor

Senki nem imádja jobban a karácsonyt ennél az idős párnál

John és Jane Copestick otthona már szeptemberben teljes karácsonyi pompában díszelgett.

A Grincs című Jim Carrey-klasszikus helyszíne „Kifalva”, a hely, ahol örökké a karácsonyt várják, és ahol az ünnep a legfontosabb eseménynek számít az emberek életében. Valószínűleg még a filmben szereplő, kőgazdag polgármesterné, Martha May is megirigyelné azt a karácsonyi pompát, amit John és Jane Copesticknek sikerült összehoznia – 2 hónappal karácsony előtt.

A 74 éves, idős pár már szeptemberben nekiállt a díszítésnek, amihez több mint 10 ezer dekoratív elemet használtak fel az egyszerű égőktől és girlandoktól kezdve a hatalmas hóemberekig, Télapókig és a kidolgozott, hatalmas betlehemig.

A pár állítólag már 30 éve ünnepli ennyire nagyszabásúan a karácsonyt, és azt mondják, elsősorban a környéken élő gyerekek boldogsága miatt éri meg nekik. Nekik ugyan már felnőttek örökbefogadott fiaik, de mindig örömmel látják, mikor a közeli iskolásokat elhozzák a tanárok megcsodálni karácsonyba bújtatott otthonukat.

 

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top