Dekor

Sárkányokkal dobta fel a karácsonyi dekorációt, kiborult a szomszéd

Dühös levélben figyelmeztették, hogy jobban jár, ha leveszi a díszeket.

Az amerikai Diana Rowland úgy döntött, hogy az idei évben a szokásos karácsonyi dekoráció helyett hatalmas sárkányfigurákat tesz ki a kertjébe. Sajnos azonban nem mindenkinek tetszett az ötlete: az egyik szomszédja hamarosan egy névtelen levélben figyelmeztette, hogy jobban jár, ha leszedi a dekorációt:

A sárkányos díszítés halloweenkor talán elmenne. Karácsonykor azonban teljességgel elfogadhatatlan. A szomszédok azt fogják gondolni, hogy valamilyen démonimádó szekta tagja. Kérem, gondolja ezt át, és szedje le a sárkányokat. Isten áldja, és segítsen önnek felfedezni a karácsony valódi jelentését!

– állt a levélben.

Twitter

Twitter

Rowland persze nem vette komolyan a levelet, és eszébe sem jutott engedelmeskedni. Sőt: a passzív ellenállás jegyében még több sárkányt tett ki a kertben a karácsonyi fények mellé.

A twitterezők most valóságos hősként ünneplik. A bejegyzését tízezrek osztották meg, és most is záporoznak alá az elismerő hozzászólások.

Twitter

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top