nlc.hu
Dekor
Rubint Réka edzéstippjei az ünnepekre

Rubint Réka: „Fadíszítés közben jó guggolásokat lehet csinálni”

A fitneszladynek még arra is vannak gyakorlatai, amiket karácsonyfa-díszítés közben végezhetünk.

Rubint Réka úgy véli, nem újévkor kell nagy fogadalmat tenni, hanem előtte, mert akkor nem lesz gond. A háromgyermekes fitneszlady azt tanácsolja, hogy a karácsonyi ünnepek alatt se mondjunk le a testmozgásról, mert így nem érnek sokként a pluszkilók január elején.

Rubint Réka

Rubint Réka szerint összeköthetjük a fadíszítést egy kis testmozgással (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

„Azt szokták mondani, hogy a nyári alak tavasszal készül. Nem. Az egész évben készül. Mert, hogy most már annyi alternatíva van arra, hogy az ember a szénhidrátot egy kicsit visszanyomja. Az ünnepek alatt van arra időnk, hogy sportoljunk. Mindenki otthon ül az ünnepek alatt, és nem tud megmozdulni, mert töltöttkáposzta-traktán van. Igazából, ha a szénhidrát és a cukor ki van véve, vagy le van csökkentve, akkor nincsen semmi gond”magyarázta a Reggeliben Rubint Réka, aki szerint a karácsonyi előkészületek közben is edzhetünk. 

„Fadíszítés közben jó guggolásokat lehet csinálni. Egyet guggol, egyet feltesz. Egyet guggol, egyet feltesz” – javasolta a fitneszlady, aki olyan gyakorlatokat mutatott be a Reggeliben, amiket egy kis lakásban – akár a karácsonyfa és a dohányzóasztal közötti területen is – simán elvégezhetünk.

Mutatjuk:

Így kerülheted el a karácsonyi hízást:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top