nlc.hu
Dekor

Karácsony Nyerő Páros módra

2021 Nyerő Párosánál már most reggeltől estig karácsonyi zene szól

Ajándékvásárlási szokásaikról, a tökéletes mézeskalácsukról és Szenteste terveikről vallott Kamarás Norbi és Kármán Odett.

A Nyerő Páros győztes párosa elárulta a Reggeliben, hogyan készül az ünnepekre. Mint kiderült, a szerelmespár otthonában már most reggeltől estig karácsonyi zene szól, pedig jó pár évvel ezelőtt még nem fogta meg annyira a karácsony szelleme Kamarás Norbit. „Odett előtt, mikor még szingli voltam, úgy annyira nem volt fontos nekem a karácsony. És most érzem, így, hogy szerelmes vagyok, így azért egyre inkább fontos és már az egész hangulat kezd átjárni engem” – vallotta be.

Kamarás Norbert és Kármán Odett

Kamarás Norbert és Kármán Odett megbeszélte, hogy nem vesznek egymásnak karácsonyi ajándékot (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

„Van egy bakelit lemezjátszónk és most szeretnénk venni karácsonyi lemezeket, és akkor annak is jó kis fílingje van” – mondta el Kármán Odett, aki az ajándékvásárlási szokásaikról is mesélt. „Mi mindig az utolsó pillanatban választunk ajándékot, és általában nem szokott jó lenni. Egyébként megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, hanem valami közös kirándulás, élmény, utazás lesz” – árulta el. Kamarás Norbi pedig bevallotta, hogy ő nagyon rossz ajándékozásban, mert valahogy nem tudja, kinek mire lehet szüksége.

A Nyerő Páros győztes párosa a karácsonyi sütés-főzésükről is mesélt. „Én nagyon szeretek mézeskalácsot sütni. Mást nem tudok. Nagypapám nővérétől kaptam a receptet, és az tökéletes. Megtaláltam a legjobb mézeskalácsreceptet. Dió van a közepén, meg cukormáz. Nagyon szeretem. És majd most is megcsináljuk” – mondta el Kármán Odett.

A szerelmespár a szentestével kapcsolatos terveiről is beszélt. „Eddig úgy volt, hogy mentünk az Odett családjához, aztán mentünk hozzánk, az én családomhoz, de most jó lenne, hogy ha lenne kicsit ilyen közös is, amikor csak ketten vagyunk” – árulta el Kamarás Norbi.

Hangolódj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top