nlc.hu
Dekor

Ördög Nóráék 2021-es karácsonyi dala

Nagyot robbant Ördög Nóráék idei karácsonyi dala – videó

Tizenegy óra alatt már több mint 44 ezren nézték meg a klipet.

Ördög Nóráék idén is előrukkoltak egy karácsonyi dallal, immár negyedik éve. Az idei karácsonyi slágerüket az Álarcos énekes 3. évadának győztese, Vastag Tamás énekli, a vokálról pedig a műsorvezető és családja gondoskodik.

Ördög Nóra

Ördög Nóra és Vastag Tomi a Nem adjuk a karácsonyt című dalhoz készült klipben (Forrás: YouTube / Nánásiék – videó)

A karácsonyi dalhoz klip is készült. Mint a Blikk írja, a videót Ördög Nóráék balatonakarattyai kisboltjuk mellett nemrég megnyitott jégpályájukon forgatták, a klipben pedig a Nánási házaspár és a gyerekeik – Mici és Venci – is szerepelnek.

Íme Ördög Nóráék idei karácsonyi dala:

A netezők imádják a dalt, csak úgy záporoznak az elismerések, gratulációk, lájkok. „Kellemes, fülbemászó zene. A karácsony hangulata tökéletesen érződik benne”, „Nagyon jó lett!!! A szöveg, a klip is nagyon ötletes”, „Ez nagyon kedves lett megint!”, „Ismételten jó mint mindig. Vidám. Tomi hangja egyszerűen csodálatos!”, „Jaj de szép lett. Ez a mondani való… Nóri, nagyon elkaptad!”, „Imádom, nagyon szuper lett!”, „Annyira jó!!”, „Karácsonyi lázba hozott”, „Szuper jó a szöveg,meg úgy az egész!”, „Évről évre jobb a karácsonyi dalotok” – olvasható a kommentek között.

Hallgasd meg Ördög Nóráék korábbi karácsonyi dalait!

2018-ból:

2019-ből:

2020-ból:

Még több karácsonyi dal az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top