nlc.hu
Dekor

Gallyak érkeztek a gyönyörű karácsonyfa helyett

Szuper fenyőt akart karácsonyra, egy gallyat kapott

Amikor a karácsonyfa-reklám köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Nagyon megörült a liverpooli Sam Smith, amikor meglátta egy weboldalon, milyen klassz karácsonyfát rendelhet. A 180 centi magas fához a díszek is jártak, amin működő kisvonat és egy mozgó mintafalu is helyet kap, a Mikulás pedig a faágak között vezető létrán mászik le és fel.

40 fontért (17 ezer forint)ez nagyon jó vásár – gondolta Sam, aki egy napot is kivett, hogy legyen ideje rendesen feldíszíteni a fát. Hiszen a hirdető még azt is megígérte, hogy a fa új trendet vezet be Sam baráti társaságában.

Amikor azonban négy héttel később megérkezett a fa, Sam és az 50 éves anyja, Karen megdöbbentek, hogy egy apró csomagot adtak át nekik, amely egy 12 centis, kicsit meggyötört fát tartalmazott, amely inkább „gallynak tűnt”.

Aranszínű gömbök a feldíszített karácsonyfán

Nem az jött, mint, amit remélt (Illusztráció: Unsplash/Gaby Dyson)

Nem voltak kidolgozott mintaházak és falvak az egyes ágrétegek között, sem a vonat, sem a mozgó Mikulás, sem a működő körhinta, amelyet a videók a fa tetején pörögve mutattak be.

Rendeltem egy töltőt a telefonomhoz, amely még aznap megérkezett, mint a fa, és a töltő nagyobb dobozban, mint a fa. Sírtunk a nevetéstől. Olyan vicces volt” – próbálta viccesen felfogni a helyzetet Sam.

Kiderült, mások is így jártak, a remélt csodafa helyett egy apró utánzatot kaptak. Mikor Sam közzétette történetét, az egyik hozzászóló ezt írta: „Láttam azt a fát, és tudtam, hogy túl szép, hogy igaz legyen.

(VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top