nlc.hu
Dekor

Hibás adventi naptár

Gigabaki a bolti adventi naptáron, kiakadt egy anyuka

Éppen a lényeg hiányzik a kalendáriumról.
adventi naptár,

Gigabakit fedezett fel egy ausztrál anyuka a Kmart diszkont üzletlánc által piacra dobott adventi naptáron, amelynek ablakaiban nem csokik, hanem ünnepi hangulatú írószerek (többek között pomponos toll, miniceruzák, jegyzetfüzet, karácsonyi mintájú ceruzák, vonalzó, radírok és golyóstollak) vannak. A kalendárium amúgy nagyon népszerű, viszik, mint a cukrot, ez a kedvező árának is betudható, viszont éppen a leglényegesebb dolog hiányzik róla: az ablakok beszámozása, azaz a gyerekek random módon nyitogathatják az ablakokat.

„Nincsenek rajta számok! Így mi értelme van az egész naptárnak?! Össze-vissza nyitogathatja a gyerek” – fakadt ki a családanya a neten, fotót is mutatva a számozás nélküli kalendáriumról.

Mint kiderült, más szülőnek is feltűnt a hiányosság, végül egyik-másik anyuka ötletesen kiküszöbölte a hiányosságot. „Azt mondtam a kislányomnak, hogy azt nyissa ki naponta, amelyiket éppen akarja” – mesélte az egyik kommentelő, míg egy másik anyuka egyszerűn ráírta  a számokat az ablakokra.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top