Díjnyertes kiadvány négy kontinens 18 híres szakácsának repertoárjából, köztük a mesterszakácsok kedvencei is. A világhírű séfek megtanítanak bennünket élvezettel sütni-főzni akkor is, ha csak kevés idő áll rendelkezésünkre. A fázisfotók segítségével könnyen elsajátíthatjuk akár a legbonyolultabb fortélyokat is, tökéletesíthetjük meglévő ismereteinket, s a világ távoli tájainak konyhájával ismerkedve megújíthatjuk, színesíthetjük étkezési szokásainkat. A főzés élvezet, csak egy kis jókedv és fantázia kell hozzá, no meg a Szakácsok könyve.
|
A szerkesztő olvasónaplójából |
A könyvben annyi tudás és praktika van, amilyen nehéz. Jelentem: nagyon nehéz. A gyönyörű kiadványt jó kézbe venni, de azért ez kevés lenne egy gyakorló házitündérnek, ennél több kell,hogy levegyenek a lábamról. A könyvnek viszont sikerül, mert tele van olyan hasznos tippel, tanáccsal, amelyeket próba szerencse alapon nem evidens, hogy el tudnánk sajátítani. Vagy legalábbis költséges móka lenne. Ha szeretnénk konyhaműveszetünket a hétköznapokban is tökélyre fejleszteni, megéri beruházni, de inkább haladóknak tudom elképzelni a fa alá.
Jill Norman: Szakácsok könyve Ikar Kiadó 2006 Bolti ár: 12 990 Ft Rendeld meg most kedvezményesen 9 990 forintért! Klikk! |