Mézeskalács
Kacsamell camparis narancsmártással és burgonyafánkkal
Pikáns rakott hal
Pulyka amerikai módra
Fokhagymás báránylapocka
Gesztenyével töltött pulyka
Mandulás-fahéjas darázsfészek
Mandulás narancsleves
Mézeskalácsos krém
Roston sült fogas mustáros káposztával, petrezselymes vajjal
Rozmaringos sertésszelet almás, párolt vöröskáposztával
Szalonnás-almás karaj
Rozmaringos tûzdelt báránycomb
Szõlõszemekben tálalt narancsos csokoládégolyók
Tengeri sügér kókuszos csiliszósszal
Gesztenyelekvár
Tengeri süllõ roston, mézes uborkával
Kacsamell camparis narancsmártással és burgonyafánkkal
Gesztenyés borjútekercs
Tubesi töltött hátszín
Csokivarázs
Gesztenyés pulykasült egyszerûbben
Vadkacsamell balzsamos szõlõvel
Fûszeres vörösboros szilvaleves