Programok

A legjobb adventi programok 3.

Koncertek, foglalkozások és karácsonyi bál. Kerülj karácsonyi hangulatba szuper programokkal!

Csángó Karácsony
Hol? Marczibány Téri Művelődési Központ
Mikor? December 18.

Négy zenekar koncertjével egy igazán emlékezetes karácsonyi bálon vehettek részt. Moldvai és gyimesi táncok, rövid koncertek, adventi és karácsonyi énekek tanítása.

The Golden Voice of Gospel (USA) karácsonyi koncertje
Hol? Hangvilla – Veszprém
Mikor? December 18.

A legjobb adventi programok 3.

Nagytiszteletű Dwight Robson 2000-ben megalapította a The Golden Voices of Gospel hangszeres énekegyüttest, több mint 800 koncertet adtak egész Európában. Karrierjük kiemelkedő eseménye a közös fellépés Michael Jacksonnal és Mariah Carey-vel.

Szaloncukor-készítés
Hol? Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Mikor? December 19.

A résztvevők találkozhatnak egy múlt századi cukrászmesterrel, aki megmutatja a szaloncukor-rojtozót, illetve a “szalonczukkedli” készítésének fortélyait, így mindenki két-három saját kezűleg készített szaloncukorral is díszítheti a karácsonyfáját. A foglalkozás során megtekinthető a Vendéget látni, vendégnek lenni című új vendéglátás-történeti állandó kiállítás egy része is.

Charlie ünnepi koncert
Hol? Club 202 
Mikor? December 20.

Két vásárlás között lazuljatok Charlie koncertjén.

A legjobb adventi programok 3.

Családi nap
Hol? Magyar Nemzeti Galéria
Mikor? December 20.

Lépj be a nemrégiben restaurált gótikus remekművek arany csillogásába, hallgasd meg az izgalmas vezetést a misztériumjátékokról és a gyermek Jézusról. A foglalkozások során készíthetsz csomagolópapírt, gömbdíszeket, filc- és nemezképeket, kábelrendezőt és kézmelegítőt is!

Speciális téli kiállítás a Miniversumban
Hol? Miniversum, Budapest
Mikor: December 5-től

A legjobb adventi programok 3.

Alig fél éve nyílt meg a világ egyik legnagyobb terepasztala Budapesten, amelyet azóta több mint 60 ezren láttak. Legújabb nagyszabású projektjük elsősorban azoknak a felnőtteknek szól, akik szívesen nosztalgiáznak fiatalkorukról. December 5-től tíz jellegzetes helyszínen és jeleneten keresztül idézik meg hazánk 1949-1990 közötti időszakát az “Élet a kommunizmusban” című kiállítás keretében.

Könnyűzenei koncertek – December 21-én:
Takács Nikolas – WestEnd
Caramel – Újpesti Karácsonyi Vásár

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top