Tuti Tippek

Megmutatta karácsonyfáját II. Erzsébet, nem láthatja ezt Meghan Markle kisfia

Díszbe öltözött a windsori kastély, a piros és az arany dominálnak.

A 72. házassági évfordulóját ünneplő II. Erzsébet készen áll a karácsonyi ünnepekre, közzétették az első hivatalos fotókat a windsori kastély látványos karácsonyi dekorációjáról.

Szokás szerint a 4,5 méter magas fenyőfát az ablakkal szemben állították fel a Crimson Drawing szobában, míg a 6 méter magas örökzöldet a Szent György teremben, ahol Harry herceg és Meghan Markle bemutatták a nyilvánosságnak születése után pár nappal gyereküket, a kis Archie-t.

A palota kertjéből származó nordmann fenyőfákat piros és arany karácsonyfadíszekkel és szalagokkal, fényfüzérekkel és miniatűr koronákkal dekorálták, csúcsukon pedig egy angyallal. A palota személyzete az étkezőt is ünnepi pompába borította, elővéve az aranyozott ezüst evőeszközkészletet, amit a korábbi uralkodóktól örökölt meg II. Erzsébet. Ezeket ugyanis még a mai napig használja a királyi család és vendégei a fontosabb díszvacsorákon.

Sajnos a királynő 8. dédunokájának, a kis Archie-nak egy évet várnia kell, hogy megcsodálhassa a windsori kastély mesés karácsonyi dekorját, az idei karácsonyt ugyanis a szüleivel Amerikában tölti.

(via)

Kiemelt kép: Victoria Jones – WPA Pool/Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top