nlc.hu
Tuti Tippek

Lánynevek karácsonyi kislányoknak

Csodás lánynevek, karácsonyi kislányoknak

Egyáltalán nincsenek a topistás lányneveket között, pedig jelentésük csodálatos. Most biztosan, csak az Angyalkára gondolsz, de hidd el, hogy tudunk újat mondani!
A csillag mese

Azt már alaposan körbejártuk, hogy milyen keresztnevekből válogathatnak a szülők, ha gyermekük télen született, de mi a helyzet akkor, ha pont karácsonykor jött a világra a gyermekünk? Nos, csoda szép, értékes jelentésű névvel találkozhatunk a válogatás során.

Sorozatunk első részében a karácsonyi kislányoknak szánt neveket nézzük át. Majd következnek a fiúk, aztán ráfordulunk a szilveszterre!

A lista elkészítésben sok érdekességet találtunk. Például azt, hogy a egyik keresztnév sem volt benne a top20-as listában az elmúlt öt évben. Ez egyrészt jó, hiszen nem fogtok hasonló nevű kislánnyal találkozni a játszótéren (már, ha ez zavar). Másrészt talán elbizonytalanít a választásban, ha ennyire népszerűtlenek ezek a keresztnevek. 

Neked melyik a kedvenced?

Amanda név jelentése
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top