nlc.hu
Ünnepi menü

Baby shark karácsonykor

Nem akarod tudni, milyen ritmusra villog ez a karácsonyi díszlet

Egy texasi család karácsonyi díszbe öltöztette a házát és úgy gondolták, a fények olyan ritmusban villogjanak mint a Baby Shark.

Ismeritek a Baby sharkot? Novemberben mi is írtunk róla, mint az irritáló gyerekslágerről, amivel rabokat és szülőket kínoznak. A texasi Hinojosa-család úgy rendezte be otthonuk karácsonyi fényeit, hogy megfelelő ritmusban villogjanak a fülbemászó gyermekdalhoz.

A Hinojosa-család díszkivilágítása

A Hinojosa-család díszkivilágítása

Beto Hinojosa háztulajdonos a Good Morning Americá​nak elmondta, hogy a díszkivilágítást hetekig építették, közösen a szomszédaikkal és a barátaikkal. Mint kiderült, az utolsó pillanatban döntötték el, hogy a fények ritmusát a Baby shark adja. 

Az iskolaigazgatóként dolgozó Beto szerint jó döntés volt a dalválasztás, mert gyorsan híre ment, sokan örülnek, persze sokakat irritál a gyereksláger ritmusa. A család négyéves fia, Liam mindenesetre odavan a fényektől. Tavaly Selena slágere adta a ritmust, a „Bidi Bidi Bom Bom”. Íme:

Neked melyik karácsonyi sláger jön be?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top