nlc.hu
Ünnepi menü

Nagy Réka idei karácsonya

Vele tölti Nagy Réka a karácsonyt

A modell-műsorvezető egy különleges helyen hangolódott az ünnepekre a Dancing with the Stars után.

Nagy Réka is már vágja a centiket karácsonyig. A Dancing with the Stars 2. évadának szereplője fanatikusan rajong az ünnepi kiegészítőkért, sőt azt is elárulta a Tények Pluszban, hogy kivel tölti a Szentestét.

Nagy Réka

Nagy Réka már október közepétől a karácsonyra készül – Fotó: Sajtószoba

A karácsonyban, amit a legjobban szeretek, az az előtte levő időszak. A karácsonyt úgy élem meg mindig, hogy nem egy kétnapos vagy háromnapos történet. Nekem már október közepétől-végétől indul a karácsonyi szezon. Ez azt jelenti, hogy bekapcsolom a nagyon hosszadalmas idő alatt összegyűjtött karácsonyi zenéimet” – mesélte Nagy Réka, aki a karácsonyi ajándékokat rendszerint az utolsó pillanatban vásárolja meg. “Szeretem a végén ezt a kis idegeskedést, feszültséget. (…) Én ezt vállalom, én ezt élvezem, hogy december 24-én is be tudok menni valahova csomagolópapírért. Látom a sorstársaimat, akik ugyanígy vannak” – vallotta be a modell-műsorvezető, aki a Karácsony Múzeumban hangolódott az ünnepekre.

Most nincsen párkapcsolatom, ezért a Szenteste úgy fog telni, hogy visszacsapódom a szüleimhez, akikhez amúgy is lemennék, ha lenne párkapcsolatom. Már le fogok menni december 22-én Egerbe, és ott töltöm a készülődés utolsó pillanatait” – árulta el Nagy Réka.

Hangolódj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top