nlc.hu
Ünnepi menü

Csonka András karácsonya

Csonka András emiatt nem állít otthon fát

A színész számára a családdal való közös időtöltés az igazi ajándék.

Csonka András nem pont a hagyományos módon tölti a karácsonyt. A Mokkában arra a műsorvezetői kérdésre, hogy mennyire van előrehaladott állapotban nála a karácsonyi készülődés, esetleg áll-e már a fa, a következőket válaszolta a színész: „Most nagyon meg fogtok vetni, a nézők se lepődjenek meg, de én otthon nem állítok fát. Azért nem, mert mióta meghaltak a szüleim, a nővéremék a bázis. (…) Nekem tényleg csak az fontos, hogy együtt legyünk, mert földrajzilag nagyon nem vagyunk együtt. Ők Szegeden élnek, a felnőtt ikerfiaik Londonban, tehát ilyenkor találkozunk. Nekem ez az ajándék”.

Csonka András

Csonka Andrásnak csak másfél nap lesz a családi karácsonyozás – Forrás: Mokka – videó

Mint kiderült, a Ding-Dong slágerek énekese csak egy napot tud Szegeden tölteni a családjával, mert december 23-án este még játszik, december 25-én délután pedig már újra előadása van. „Nem zabálhatok úgy, ahogy akarok. (…) 24-én este elengedem magam, de 25-án már nem szabad” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top