Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2019.07.18.
Talán olyan titkokat bíztak rád mások, amit ugyan megtisztelőnek érzel, de pontosan ekkora tehernek is. Két dolgot tehetsz: túllépsz ezeken a titkokon, és elengeded a feszültséget, amit okoznak, vagy ismét leülsz beszélgetni a titkok "tulajdonosaival", és elmondod, miért érzed aggályosnak azokat. Könnyíteni kéne most már a lelkeden.

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Jól tennéd, ha nem mások gondjainak orvoslásával foglalkoznál, hanem kicsit rendbe szednéd magad. Bolygód, a Merkúr péntekig az Oroszlánban megtisztelő titkokkal együtt járó terheket mutat. Pénteken a Rákba visszalépve esélyt jelez arra, hogy végre kimond azt, ami régóta nyomaszt. Azért nem adtál hangot ennek eddig, mert a másik fél barátod, vagy kollégád, és nem akartál vitát. A hétvége szinte kizárólag a szerelemről szól. Ha van párod, bújj oda hozzá! Ha nincs még, akkor járj nyitott szemmel!

Havi horoszkóp

2019.07.01.
A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy a társadnak egzisztenciális problémája adódik, amelynek minden részletébe talán nem kíván beavatni téged. Ha szülők vagytok, gyermeketekkel olyasmi történhet, amely miatt a viszonyotok szorosabbá válhat. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, ha mesteremberre lenne szükséged, alaposan meg kell nézned, kit választasz, mert könnyen "Mekk mesterbe" botlasz. Protekciónak sokat köszönhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.13.
Az a hóbortosság és szétszórtság, ami a kapcsolatotok elején megnevettetett, mára bosszantóvá válhatott. Ha azon kapod magad, hogy megint morogsz, emlékezz azokra a kezdeti pillanatokra, amikor még szórakoztatott mindez!

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top