Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2019.09.19.
A csütörtök talán még nagyszerűbb napnak ígérkezik, mint a tegnapi volt. Szóval, ma legyél végre bizakodó, és vedd már elő egy kicsit a pozitív énedet. Lásd meg a szépet, a jót, az örömtelit az életedben, hiszen tényleg akad belőle bőven. Érdemes ma mindennek és mindenkinek hálát adnod, hogy aztán még több jóval kecsegtessen téged az élet.

Heti horoszkóp

2019.09.16.
„Az éremnek két oldala van.” Ez a mondás most konkréttá válik. A bolygók egyszer kedveznek neked: hét közepén csodás bolygóháromszög rajzolódik ki: Bika Hold – Szűz Mars, Nap – Bak Szaturnusz, Plútó. Terveid szerint alakulnak a dolgok. Szerencsére te mindig érzed a helyes mértéket. A mostani sikerednek is ez a kulcsa. Az érem másik oldala a hétvégi bolygókereszt Ikrek Hold - Szűz Nap, Mars - Nyilas Jupiter - Halak Neptunusz, amiben megint benne van a Szűz Nap és Mars, de most érzékeny vonatkozásban.

Havi horoszkóp

2019.09.01.
Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Különösen, ha párkapcsolatról van szó, amelynek során mindent elérhetsz, amit csak célul tűztél ki magad elé. Ugyan nem fogsz térdig gázolni a 20 ezresekben, de anyagi ügyeid alakulása miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha ingatlanügyletet bonyolítasz, akkor figyelmesebbnek kellene lenned. Illetve a szabályokat, törvényeket be kellene tartani, ellenkező esetben kiürülhet a családi kassza…

Hétvégi horoszkóp

2019.09.19.
Nem ez lesz a kedvenc hétvégétek. Sajnos egy ingerlékenységet okozó bolygókereszt lesz az égen, ami szerint bármikor konfliktus pattanhat ki közöttetek. Egészen apró nézeteltérésből óriási veszekedés kerekedhet. Megelőzni akkor tudod, ha megőrzöd a humorodat.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top